همایون اسعدیان با اشاره به اینکه جلسه امروز یکشنبه ۲۳ بهمن شورای صنفی نمایش مصوبه خاصی برای انتشار نداشته است در پاسخ به اینکه اکران نوروزی فیلمهای سینمایی از چه زمانی آغاز میشود؟ بیان کرد: طبق وعدهای که به صاحبان فیلمهایی که در این مدت اکران شدهاند داده بودیم که اگر فروش مناسبی داشته باشند […]
همایون اسعدیان با اشاره به اینکه جلسه امروز یکشنبه ۲۳ بهمن شورای صنفی نمایش مصوبه خاصی برای انتشار نداشته است در پاسخ به اینکه اکران نوروزی فیلمهای سینمایی از چه زمانی آغاز میشود؟ بیان کرد: طبق وعدهای که به صاحبان فیلمهایی که در این مدت اکران شدهاند داده بودیم که اگر فروش مناسبی داشته باشند میتوانند در عید هم نمایش فیلم خود را ادامه دهند و همچنان این قول پابرجاست.
او افزود: برای اکران نوروز فکر میکنم بیشتر از سه یا چهار فیلم (در کنار فیلمهای فعلی) اکران نشود که آن هم به طور طبیعی در بهمن ماه نخواهد بود؛ یعنی درصورتی که پخشکننده مشخص و قرارداد امضا شود احتمالا از نیمه دوم اسفند اکران آنها میتواند آغاز شود.
دبیر شورای صنفی نمایش همچنین گفت: البته فعلاً هیچ فیلمی برای اکران نوروزی متقاضی نشده و باید ابتدا قراداد فیلمها با پخشکنندهها نهایی شود.
پیشتر از سوی سازمان سینمایی اعلام شده بود فیلمهایی در جشنواره فجر حضور دارند، در اولویت اکران ۱۴۰۲ خواهند بود.
در حال حاضر فیلمهای «ملاقات خصوصی»، «چپ راست»، «لوپتو»، «بخارست»، «پالتو شتری» و «جزیره فضایی» از جمله آثار روی پرده سینماها هستند که اکرانشان بعد از جشنواره ادامه دارد.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.