به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کارگردان فیلم «شیوانا» درباره سینمای ایران گفت: فیلمهای ایرانی تاثیر زیادی بر روی سبک فیلمسازی من داشتند و وقتی فیلمهای «کلوزآپ» و «خانه دوست کجاست؟» عباس کیارستمی را دیدم دیدگاه و نگرشم در فیلمسازی عوض شد و مطمئن شدم امکان ساخت فیلم رئال وجود دارد و میتوانیم چیزیهایی که در اطرافمان […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کارگردان فیلم «شیوانا» درباره سینمای ایران گفت: فیلمهای ایرانی تاثیر زیادی بر روی سبک فیلمسازی من داشتند و وقتی فیلمهای «کلوزآپ» و «خانه دوست کجاست؟» عباس کیارستمی را دیدم دیدگاه و نگرشم در فیلمسازی عوض شد و مطمئن شدم امکان ساخت فیلم رئال وجود دارد و میتوانیم چیزیهایی که در اطرافمان اتفاق میافتد و میبینیم را به قصه تبدیل کنیم.
«جای شانکار» ادامه داد: من از طریق فیلمهای ایرانی با فیلم رئال آشنا شدم و فیلم خودم که در جشنواره فیلم فجر حضور داشت یک فیلم رئال و حاصل دیدن فیلمهای ایرانی است.
وی در ادامه بیان داشت: از اینکه فیلمم در ایران نمایش داده شد و تماشاگران ایرانی آن را دیدند حیرت زده شدم و از اینکه در چنین عمارتی با قدمتی بالغ بر ۱۰۰ سال حضور دارم و فیلمم نمایش داده شد بسیار خوشحالم.
جای شانکار با بیان اینکه عمارت موزه سینمای ایران بسیار زیباست گفت: در این عمارت تاریخی آثار و جوایز فیلمسازان سرشناس ایرانی به نمایش گذاشته شده است و برای ما فیلمسازان از سایر کشورها که شاید تنها اسم برخی از آنها را شنیده باشیم، جذاب است زیرا با دیدن گنجینه آنها آشنایی بیشتری نسبت به آثار آنها پیدا میکنیم.
کارگردان فیلم «شیوانا» همچنین خاطرنشان کرد: همکاری فرهنگی و سینمایی بین ایران و هند میتواند با برگزاری هفته فیلم و جشنوارهها بین دو کشور اتفاق بیافتد. خوشحالم در جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کردم زیرا فرصتی فراهم شد تا با تهیه کنندهها و پخش کنندههای ایرانی آشنا شوم و فیلمهایم را در ایران نمایش بدهم زیرا فیلمهای من شبیه فیلمهای ایرانی است.
وی در پایان بیان داشت: تصور میکنم اگر هنرمندان ایرانی هم در جشنوارهها و بازار فیلم هند حضور داشته باشند آشناییها و ارتباطها در حوزه سینما بیشتر میشود. البته در هندوستان بیشتر فیلمسازانی همچون مجید مجیدی، اصغر فرهادی و عباس کیارستمی از ایران را میشناسند.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.