«سباستین لکورنو» وزیر دفاع فرانسه در حساب توییتر خود نوشت: «من این نمایش دروغین و گمراه کننده از نیروهای مسلح فرانسه را به شدت محکوم می کنم. به ۵۸ سرباز فرانسوی که در دفاع از مالی به درخواست این کشور در برابر گروههای تروریستی جان باختند فکر میکنم و به آنها ادای احترام میکنم». دنباله […]
«سباستین لکورنو» وزیر دفاع فرانسه در حساب توییتر خود نوشت: «من این نمایش دروغین و گمراه کننده از نیروهای مسلح فرانسه را به شدت محکوم می کنم. به ۵۸ سرباز فرانسوی که در دفاع از مالی به درخواست این کشور در برابر گروههای تروریستی جان باختند فکر میکنم و به آنها ادای احترام میکنم».
دنباله فیلم سینمایی «پلنگ سیاه» به کارگردانی «رایان کوگلر»، واکاندا را به عنوان یک کشور آفریقایی مستقل نشان می دهد که در برابر چنگال استعمارگران تشنه منابع طبیعی خود مقاومت میکند. پیش از این «ژان بکسون»، روزنامه نگار فرانسوی، به شباهت لباس های نظامی مزدوران شرور و ارتش فرانسه در جنگ خلیج فارس در سال ۱۹۹۱ اشاره و در حساب توییتر خود به لباسهای استتار نیروهای فرانسوی در جنگ خلیج فارس اشاره کرده که مزدوران شیطانی فرانسوی در فیلم جدید «پلنگ سیاه واکاندا برای همیشه» نیز بر تن دارند.
خط داستانی دنباله فیلم «پلنگ سیاه» برای فرانسه حساس است زیرا سربازان نظامی این کشور در سال ۲۰۲۲ مالی را ترک کردند و به درخواست دولت انتقالی آن کشور آفریقایی با گروه واگنر روسیه جایگزین شدند. ورود روسها به مالی به عنوان تلاش این کشور برای دور زدن آمریکاییها در آفریقا تلقی میشود.
در فیلم «پلنگ سیاه: واکانادا برای همیشه» محصول استودیو مارول کمپانی دیزنی، «لتیتیا رایت»، «آنجلا باست»، «لوپیتا نیونگو» و «دانای گوریرا» برای دفاع از ملت غمگین خود در برابر تهدیدی جدید بازی کرده اند . این فیلم ادای احترامی به «چادویک بوزمن» ستاره فقید قسمت نخست است.
۵۷۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.