«عملیات فروچون: ترفند جنگی» فیلم جدید گای ریچی در ژانر کمدی اکشن ۳ مارس (۱۲ اسفند) راهی سینماها میشود. این فیلم با بازی جیسون استاتهام، هیو گرانت، اوبری پلازا، جاش هارتنت، کری الوز و باگزی مالون ساخته شده است. فیلم که پیش از این با عنوان «فایو آیز» معرفی شده بود، همزمان با اکران فیلم […]
«عملیات فروچون: ترفند جنگی» فیلم جدید گای ریچی در ژانر کمدی اکشن ۳ مارس (۱۲ اسفند) راهی سینماها میشود. این فیلم با بازی جیسون استاتهام، هیو گرانت، اوبری پلازا، جاش هارتنت، کری الوز و باگزی مالون ساخته شده است. فیلم که پیش از این با عنوان «فایو آیز» معرفی شده بود، همزمان با اکران فیلم «کرید ۳» مایکل بی جوردن به سینماها میرود.
در «عملیات فورچون» استاتهام در نقش اورسون فورچون، جاسوسی فوقالعاده بازی میکند. وظیفه وی که توسط سازمان اطلاعات جهانی به نام «فایو آیز» استخدام شده این است که مانع فروش یک فنآوری تسلیحات مرگبار جدید شود که در اختیار یک دلال تسلیحات میلیاردر به نام گرگ سیموندز با بازی هیو گرانت است.
پلازا، الوز و مالون هم به عنوان اپراتورهای ماهری جلوی دوربین رفتهاند که همراه فورچون، بزرگترین ستاره سینمای هالیوود یعنی دنی فرانچسکو با بازی جاش هارتنت را به خدمت می گیرند تا به آنها کمک کنند جهان را نجات دهند.
ریچی این فیلم را بر اساس فیلمنامهای که خودش با همکاری ایوان اتکینسون و مارن دیویس نوشته، کارگردانی کرده است.
فیلمبرداری این فیلم که با بودجه ۱۳۰ میلیون دلاری ساخته شده در ژانویه ۲۰۲۱ در ترکیه و قطر آغاز شد و در سپتامبر ۲۰۲۱ به پایان رسید.
ریچی و استاتهام پیش از این در فیلمهای «قفل، انبار ودو بشکه باروت» در سال ۱۹۹۸ و «قاپزنی» در سال ۲۰۰۰ با هم کار کردهاند.
استاتهام بازیگر فیلمهای دیگری چون «شغل ایتالیایی»، «مامور انتقال»، «پلنگ صورتی»، «دزدی بانک»، «بیمصرفها» و «سریع و خشمگین» بوده است.
لاینزگیت حقوق توزیع فیلم در آمریکا را در اختیار دارد و آمازون حقوق توزیع آن در چندین منطقه بینالمللی، از جمله اروپا، آمریکای مرکزی و جنوبی، اروپا و هند را دارد.
از فیلمهای اخیر گای ریچی میتوان از «جنتلمنها» در سال ۲۰۲۰، «خشم مردانه» در سال ۲۰۲۱ و «میثاق» برای سال ۲۰۲۳ نام برد.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.