جورج ترامبول میلر کارگردان سینمایی و تلویزیونی استرالیایی بر اثر حمله قلبی در بیمارستانی در مبلورن درگذشت. او ۷۹ ساله بود. وی آثار تحسین شدهای چون «داستان بیپایان ۲» و «مرد رودخانه برفی» را در کارنامه داشت. وی سال ۱۹۸۲ با وسترن «مرد رودخانه برفی» با بازی کرک داگلاس به شهرت رسید. این فیلم در […]
جورج ترامبول میلر کارگردان سینمایی و تلویزیونی استرالیایی بر اثر حمله قلبی در بیمارستانی در مبلورن درگذشت. او ۷۹ ساله بود.
وی آثار تحسین شدهای چون «داستان بیپایان ۲» و «مرد رودخانه برفی» را در کارنامه داشت.
وی سال ۱۹۸۲ با وسترن «مرد رودخانه برفی» با بازی کرک داگلاس به شهرت رسید. این فیلم در استرالیا ۱۷.۲ میلیون دلار فروخت و فروشش در دنیا بیش از ۲۰ میلیون دلار بود و موجب شد تا دنبالهای بر آن ساخته شود. با گذشت بیش از ۴۰ سال از این فیلم «مرد رودخانه برفی» همچنان یکی از ۲۰ فیلم پرفروش داخلی استرالیا در گیشههای سینماهاست.
این فیلم با الهام از شعری مشهور به همین نام سروده بانجو پترسون ساخته شده است. بعدها هم سریالی با الهام از این شعر به نام «رودخانه برفی: افسانه مکگرگور» در سال ۱۹۹۶ ساخته شد [و در ایران هم روی آنتن رفت] که ربطی به فیلم سینمایی و سازندهاش ندارد.
در حالی که ظهور میلر به عنوان یک کارگردان با جورج میلر کارگردان همکار و هموطن وی که سازنده «مد مکس» است هم تقریباً همزمان بود، خالق «مد مکس» از وی یاد کرد و گفت وقتی «مردی از رودخانه برفی» به نمایش درآمد به اشتباه به من تبریک میگفتند.
جورج ترامبول میلر سال ۱۹۴۷ در اسکاتلند به دنیا آمده بود و وقتی ۴ ساله بود با خانوادهاش راهی استرالیا شد. وی وقتی شاگرد دبیرستانی بود در بخش پست تلویزیون کرافورد هم کار میکرد و اولین کارش را به عنوان فیلمبردار در ۲۱ سالگی به دست آورد و به زودی در فیلمهای مختلفی چون «بخش ۴»، «پلیس متلاک»، «جعبه» و «سالیوانها» کار کرد.
به زودی او توجه هالیوود را به خود جلب کرد و برای کارگردانی دنباله «داستان بیپایان» و «در نیک زمان» و «زئوس و رکسان» به کار گرفته شد.
آخرین فیلم میلر «شکار» در سال ۲۰۰۹ بود که به دنبال اختلاف با تهیهکننده وی خواست تا نامش در فهرست سازندگان فیلم درج نشود.
منبع: ورایتی
۵۷۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.