به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، «و اما نام برده» به تهیهکنندگی و کارگردانی سیدجواد میرهاشمی تولید جدید شبکه مستند سیما سهشنبه ۲ اسفند ساعت ۲۱ پخش می شود.میرهاشمی درباره این مستند گفت: «و اما نام برده» مستندی شخصیتنگار با موضوع سیری در زندگی و خدمات علمی فرهنگی محمد اسلامپناه مشهور به ملا محمدحسین صحاف کرمانی است […]
به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، «و اما نام برده» به تهیهکنندگی و کارگردانی سیدجواد میرهاشمی تولید جدید شبکه مستند سیما سهشنبه ۲ اسفند ساعت ۲۱ پخش می شود.میرهاشمی درباره این مستند گفت: «و اما نام برده» مستندی شخصیتنگار با موضوع سیری در زندگی و خدمات علمی فرهنگی محمد اسلامپناه مشهور به ملا محمدحسین صحاف کرمانی است که یکی از شخصیتهای شناخته شده و برجسته فرهنگی کشورمان به شمار میرود. ایشان چندی پیش به عنوان میراث ناملموس ایران شناخته شده است. او تقریبا از آخرین نفرات در ایران است که صحافی را به صورت سنتی انجام میدهد؛ یعنی به جای استفاده از چرمهایی کارخانهای با با چرمهای دستی کار میکند.وی افزود: او همدوره چهرههای ماندگاری نظیر همایون صنعتی، ایرج افشار، استاد باستانی پاریزی و … بوده که خاطرات شیرین او از همجواری با آنها در بخشهایی از مستند آورده شده است. ملا صحاف کرمانی فرد فرهیختهای است؛ کتاب و مقاله های متعددی دارد که یکی از شاخصترین کتابهای او «کتبیهها و سنگنبشتههای کرمان» نام دارد. او در این کتاب تمام کتبیهها و سنگ نوشتههای کرمان را از دوران جوانی عکس برداشته و به توصیه زندهیاد ایرج افشار تدوین و تشریح در قالب کتابی کرده است.این مستندساز گفت: یکی از نکات قابل توجه درباره این شخصیت این است که او دو لیسانس دارد و مهندس آب است اما به دلیل علاقهمندی و شغلش (پس از بازنشستگی) یعنی صحافی، لقب ملا را به سنت پیشینیان و صحافان برای خود برگزیده است. در دورهای در سیستان و بلوچستان و خراسان صحافان را با عنوان «ملا» نام میبردند، چرا که میگفتند آنها تمام کتابها را میخواندند.میرهاشمی درباره روند تولید این اثر توضیح داد و افزود: فیلمبرداری این مستند نزدیک به ۱۲ سال طول کشید، از سال ۸۹ آغاز شد و آخرین جلسه تصویربرداری نیز تابستان امسال بود. البته فرآیند تولید مداوم نبود و به دلیل بیماری استاد به ویژه در ۳-۴ سال اخیر و همهگیری کرونا، با سرعت کمتری پیش رفتیم. نسخه اصلی فیلم ۱۲۰ دقیقه است، اما نسخهای که از تلویزیون پخش میشود، ۸۳ دقیقه است.عوامل تولید این مستند عبارتند از:تهیهکننده و کارگردان: سیدجواد میرهاشمی، پژوهش: هدی سادات باروتیان و سیدجواد میرهاشمی، فیلمبردار: مصطفی عبدی، تدوین: پرویز حسنلو، صدابردار و صداگذار: کیان مهرگان و ایمان لطفیان، گوینده گفتار متن: انسیه ملکیان و عکاس: امید طاری فرد.مستند «و اما نام برده» روز سهشنبه دوم اسفند ۱۴۰۱، ساعت ۲۱ از شبکه مستند پخش میشود و بازپخش آن جمعه پنجم اسفند، ساعت ۱۶ خواهد بود.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.