به گزارش روابط عمومی فیلم نت، پخش فصل سوم و پایانی سریال «پوست شیر» صبح روز چهارشنبه ۱۰ اسفند در پلتفرم فیلمنت آغاز میشود و تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۲ ادامه خواهد یافت. پخش فصل سوم همزمان با ماه آخر فیلمبرداری خواهد بود و طبق برنامهریزی انجام شده، فیلمبرداری در اسفند ۱۴۰۱ به پایان میرسد.جمشید […]
به گزارش روابط عمومی فیلم نت، پخش فصل سوم و پایانی سریال «پوست شیر» صبح روز چهارشنبه ۱۰ اسفند در پلتفرم فیلمنت آغاز میشود و تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۲ ادامه خواهد یافت. پخش فصل سوم همزمان با ماه آخر فیلمبرداری خواهد بود و طبق برنامهریزی انجام شده، فیلمبرداری در اسفند ۱۴۰۱ به پایان میرسد.جمشید محمودی کارگردانی «پوست شیر» را به عهده دارد و فیلمنامه این سریال را هم به همراه رضا بهاروند نوشته است. این سریال در سه فصل هشت قسمتی ساخته شده است. جمشید محمودی فیلمهای سینمایی چند مترمکعب عشق، مردن در آب مطهر، رفتن و شکستن همزمان بیست استخوان و… را در کارنامه دارد و «پوست شیر» اولین حضور وی در شبکه نمایش خانگی است.تهیه این سریال به عهده نوید محمودی است. هادی حجازی فر، پانتهآ بهرام، علیرضا کمالی، مهرداد صدیقیان، پردیس احمدیه، ژیلا شاهی و شهاب حسینی از جمله بازیگران سریال هستند.«پوست شیر» داستان نعیم را روایت میکند که پانزده سال زندان را به عشق دیدن دخترش تاب آورده است اما پس از رهایی و دیدار با فرزندش، دچار بحرانی بزرگ میشود. دو فصل اول و دوم «پوست شیر» در پاییز و زمستان ۱۴۰۱ پخش شد و از پربینندهترین سریال های شبکه نمایش خانگی بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.