به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «قدم یازدهم» از تولیدات امور سینمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در تازهترین حضور بینالمللی خود همراه با پنج فیلم انیمیشن کوتاه دیگر از کشورهای روسیه، آلمان، ایران، پرتغال، انگلستان و فرانسه در یک مجموعه ۵۵ دقیقهای با نام «رویاهای دختران» برای کودکان و نوجوانان ۶ تا ۹ سال در […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «قدم یازدهم» از تولیدات امور سینمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در تازهترین حضور بینالمللی خود همراه با پنج فیلم انیمیشن کوتاه دیگر از کشورهای روسیه، آلمان، ایران، پرتغال، انگلستان و فرانسه در یک مجموعه ۵۵ دقیقهای با نام «رویاهای دختران» برای کودکان و نوجوانان ۶ تا ۹ سال در ساعت ۴:۴۹ بعدازظهر روز ۷ اسفند ۱۴۰۱ (۲۶ فوریه ۲۰۲۳) نمایش داده شد و روز ۱۴ اسفند (۵ مارس) نیز نمایش ویژه دارد.
جشنواره بینالمللی فیلم کودکان لیسبون «پلی» اولین جشنواره فیلم برای کودکان است که در دوره دهم خود با هدف «یادگیری برای دیدن» برای کودکان ۱ تا ۲ سال، «یادگیری برای بازی» برای کودکان ۳ تا ۵ سال، «یادگیری برای افکار جدید» برای کودکان ۶ تا ۹ سال و «یادگیری برای ساختارشکنی» برای نوجوانان ۱۰ تا ۱۳ سال فیلمهای ارسالی به جشنواره را مورد بررسی و داوری قرار داده است.
گفتنی است جایزه هزار یورویی به بهترین فیلم هیات داوران نوجوان این جشنواره اهدا خواهد شد.
دهمین جشنواره بینالمللی فیلم کودکان لیسبون «پلی» از ۶ تا ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ (۲۵ فوریه تا ۵ مارس ۲۰۲۳) در شهرلیسبون کشور پرتغال در حال برگزاری است.
۲۵۹۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.