مستند «آتش عشق» در قالب یک مستند داستانی به پردهها بازمیگردد. استودیو سرچلایت امتیاز ساخت اثری داستانی را با اقتباس از مستند «آتش عشق» خرید تا فیلمی درباره زندگی کاتیا و موریس کرافت بسازد. مستند تحسین شده «آتش عشق» ساخته سارا دوسا درباره تحقیقات علمی و عاشقانه دو متخصص آتشفشان فرانسوی و فیلمساز یعنی کاتیا […]
مستند «آتش عشق» در قالب یک مستند داستانی به پردهها بازمیگردد.
استودیو سرچلایت امتیاز ساخت اثری داستانی را با اقتباس از مستند «آتش عشق» خرید تا فیلمی درباره زندگی کاتیا و موریس کرافت بسازد.
مستند تحسین شده «آتش عشق» ساخته سارا دوسا درباره تحقیقات علمی و عاشقانه دو متخصص آتشفشان فرانسوی و فیلمساز یعنی کاتیا و موریس کرافت ابتدا در جشنواره ساندنس ۲۰۲۲ دیده شد و بعد توسط نشنال جیوگرافیک خریده شد.
برای ساخته شدن این فیلم داستانی سارا دوسا کارگردان و تهیه کننده فیلم مستند نیز همکاری میکند.
این مستند که فیلمهای دیدنی و جذابی از این زوج دانشمند ارایه میکند که همواره به بررسی آتشفشانها میپرداختند و در معرض خطر انفجار آنها و گدازههای فوران بودند، نامزدی اسکار را کسب کرده است. این زوج در فوران یک آتشفشان در سال ۱۹۹۱ باهم از دنیا رفتند.
دوسا و تیمش این مستند را با استفاده از هزاران عکس و صدها ساعت فیلم که در بایگانی زوج کرافت گردآوری شده بود، ساختند.
مستند «آتش عشق» در ۲۸ کشور اکران شده و در آمریکا ۱.۱ میلیون دلار فروخته و در حالی که در فهرست بهترین مستندهای سال جای داشته و تقریباً در همه جوایز سینمایی جزو نامزدها بوده، چند جایزه مهم هم دریافت کرده که جایزه بهترین کارگردانی مستند از انجمن کارگردانهای آمریکا از جمله آنهاست.
منبع: د رپ
۲۵۹۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.