غلامرضا سلامی در گفتوگو با . ماجرانیوز با اشاره به این اظهارنظر که مالیات ۳ میلیون کسبه میشود ۱۵ هزار میلیارد تومان، متذکر میشود: در رابطه با این رقمی که اعلام شده، اگر در واقعیت درآمد کسبه ماهی ۵۰۰ میلیون تومان باشه، رقم مالیاتی باید خیلی بیشتر باشد. ۵۰۰ میلیون تومان یعنی هر کسبه حداقل […]
غلامرضا سلامی در گفتوگو با . ماجرانیوز با اشاره به این اظهارنظر که مالیات ۳ میلیون کسبه میشود ۱۵ هزار میلیارد تومان، متذکر میشود: در رابطه با این رقمی که اعلام شده، اگر در واقعیت درآمد کسبه ماهی ۵۰۰ میلیون تومان باشه، رقم مالیاتی باید خیلی بیشتر باشد. ۵۰۰ میلیون تومان یعنی هر کسبه حداقل باید ۵۰ میلیون تومان مالیات بدهد؛ این در شرایطی است که من مالیات کسبه را ۱۰ درصد در نظر گرفتم، اما مالیات کسبه تا ۲۵ درصد بالا میرود.
این اقتصاددان ادامه میدهد: با توجه به مالیات ۵۰ میلیون تومانی و حدود ۳ میلیون کسبهای که اعلام شده، حدود ۱۵۰ هزار میلیارد تومان مالیات کسبه باید باشد.
سلامی بیان میکند: اینکه در عمل از این ۳ میلیون نفر چقدر مالیات میگیرند، بحث دیگری است، ولی اگر واقعا درآمد کسبه عدد ۵۰۰ میلیون تومان باشد، رقم مالیات باید بالاتر باشد.
وی در ادامه میگوید: در هر صورت اینکه درآمد مالیات مشاغل اینقدر پایین است، به ضعف ساختار مالیاتی کشور برمیگردد؛ وگرنه شما میدانید که برای مثال اگر قیمت پنیر گران شود، کاسب قیمت پنیر را بالا میرود. گوشت گران شود، قیمت گوشت را بالا میبرد. کاسب، درصد سود خود را میگیرد؛ یعنی نهتنها تورم، روی درآمد کسبه اثر منفی ندارد، بلکه اثر مثبت هم دارد.
این اقتصاددان میافزاید: البته من درباره صنوفی صحبت میکنم که درآمد دارند و گروهی هم هستند که درآمدی ندارند. اما در کل صنوف خود را با تورم تطبیق میدهند، در حالی که کارمند و کارگر اصولا نمیتوانند خود را با تورم تطبیق دهند. اگر ۲۰ درصد حقوقشان اضافه شود، باید ۴۰ درصد تورم را تحمل کنند.
سلامی یادآور میشود: ما اگر بخواهیم طبق قانون از مشاغل مالیات بگیریم، بالقوه باید عددی در حدود ۱۵۰ هزار میلیارد تومان باشد، اما آنچه که در عمل اتفاق میافتد، بنا به گفته این نماینده مجلس، ۱۵ هزار میلیارد تومان است که این به ضعف سیستم مالیاتی برمیگردد.
سلامی تصریح میکند: بر همین اساس، معتقدم که پیشنهادی که درباره حذف ۳ میلیون صنف از مالیات مطرح شده، فقط هدفی سیاسی دارد؛ که این هم کوتاهمدت است و این خوشحالی مدت زیادی نمیماند.
مشروح اظهارات غلامرضا سلامی را (اینجا) بخوانید.
۲۲۳۲۲۵
این مطلب بدون برچسب می باشد.
سید محسن فاضلیان عضو هیات مدیره و معاون مدیرعامل در امور اعتباری بانک مسکن از ثبت عملکردی قابل توجه در حوزه تسهیلات قرضالحسنه و اعطای موفق ۱۰۹ هزار و ۵۶۱ فقره تسهیلات قرضالحسنه به ارزش ۱۶۷ هزار و ۵۷۷ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۳، از محل منابع حاصل از سپردهگذاری مشتریان در حسابهای قرضالحسنه پسانداز و جاری اشخاص خبر داد.
تفاهمنامه همکاری مشترک دو جانبه بانک ملی ایران و مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری در راستای گسترش تعاملات و ارتقای سطح خدمات بانکی و افزایش همکاری های متقابل به امضای ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران و محمدرضا جوادی یگانه رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری رسید.
در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۴، پیشخوانهای شهرنت بانک شهر موفق به ثبت عملکردی درخور توجه شدهاند که بیانگر رشد و ارتقاء مستمر خدمات در این بخش است
با حضور دکتر سیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر و محمد اولیاء مدیرعامل گروه مپنا؛ تفاهمنامه همکاری های مشترک میان دوطرف به امضاء رسید.
دیدگاه بسته شده است.