به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی به تازگی با صدور پروانه نمایش سه عنوان فیلم «تا فردا» به تهیهکنندگی نیکی کریمی و کارگردانی علی عسگری، «جان جانان» به تهیهکنندگی حبیب الهیاری و کارگردانی شادیآفرین الهیاری، «فسیل» به تهیهکنندگی سید ابراهیم عامریان و کارگردانی کریم محمدامینی موافقت کرده است. «تا فردا» دومین فیلم […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی به تازگی با صدور پروانه نمایش سه عنوان فیلم «تا فردا» به تهیهکنندگی نیکی کریمی و کارگردانی علی عسگری، «جان جانان» به تهیهکنندگی حبیب الهیاری و کارگردانی شادیآفرین الهیاری، «فسیل» به تهیهکنندگی سید ابراهیم عامریان و کارگردانی کریم محمدامینی موافقت کرده است.
«تا فردا» دومین فیلم علی عسگری محصول مشترک ایران، فرانسه و قطر، در بخش مسابقه اصلی فیلمهای بلند جشنواره زوریخ شرکت داشت و تقدیر ویژه هیات داوران را گرفت. این فیلم با بازی صدف عسگری، غزل شجاعی، بابک کریمی، امیررضا رنجبران، نویان آبدردیده، نهال دشتی، کتایون سالکی، محمد حیدری و میلاد معیری جزو آثار منتخب جشنواره برلین در بخش پانوراما نیز بود و جایزه بهترین فیلم جشنواره سنسباستین اسپانیا را هم به خود اختصاص داده. «تا فردا» داستان پنج نوجوان خیابانی اهل مدلین را دنبال میکند که برای جستجوی زمینی که یکی از آنها به ارث برده، به روستا میروند.
«جان جانان» نیز نخستین تجربه فیلمسازی شادیآفرین الهیاری است که در جشنواره فجر امسال جزو چهار فیلم بخش رزرو بود.
فیلم «فسیل» به کارگردانی کریم امینی است که به زودی به عنوان یکی از فیلمهای نوروزی راهی اکران میشود. از این فیلم کمدی اطلاعات رسمی چندانی منتشر نشده است. بهرام افشاری و سیدجواد هاشمی از بازیگران آن هستند.
۵۷۲۴۵
این مطلب بدون برچسب می باشد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.