به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، موفقیت فیلم سینمایی «خانه ماهرخ» به کارگردانی شهرام ابراهیمی و تهیهکنندگی محمد محمدی و شهاب حسینی در جشنواره Spirit of fire کشور روسیه اعتراض شهاب حسینی را برانگیخت. این بازیگر و تهیهکننده سینمای ایران در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «پیرو خبر موفقیت فیلم سینمایی «خانه ماهرخ» در جشنواره Spirit of fire […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، موفقیت فیلم سینمایی «خانه ماهرخ» به کارگردانی شهرام ابراهیمی و تهیهکنندگی محمد محمدی و شهاب حسینی در جشنواره Spirit of fire کشور روسیه اعتراض شهاب حسینی را برانگیخت.
این بازیگر و تهیهکننده سینمای ایران در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «پیرو خبر موفقیت فیلم سینمایی «خانه ماهرخ» در جشنواره Spirit of fire در کشور روسیه که نام بنده را صرفا بابت حمایت و رفاقتی بینتیجه به عنوان تهیه کننده یدک میکشد، لازم به ذکر است که ارسال این فیلم به جشنواره این کشور متخاصم، بدون هماهنگی با اینجانب صورت پذیرفته. فلذا، کسب موفقیت از جشنواره کشوری که آغاز کننده جنگ ویرانگر و متجاوز به خاک اوکراین است، برای بنده فاقد ارزش بوده و بدینوسیله از سمت اهدایی خود به عنوان تهیهکننده این فیلم اعلام برائت مینمایم.»
پیش از این هیاتداوران جشنواره Spirit of fire که در خانتی مانسیسک روسیه برگزار میشود، جایزه اصلی تایگای طلایی این دوره خود را به فیلم«خانه ماهرخ» به کارگردانی شهرام ابراهیمی از ایران اهدا کرده بود. این جشنواره بینالمللی از سال ۲۰۰۲ توسط سرگی الکساندرویچ سلوویف با حمایت دولت منطقهای در خانتی مانسیسک روسیه آغاز به کار کرده است و در حال حاضر امیرکاستاریکا ریاست این جشنواره را برعهده دارد.
«خانه ماهرخ» قصه زندگی «ماهرخ» است که میخواهد در اولین فیلم خود بازی کند اما همسرش «کیوان» مخالف است. «ماهرخ» قبل از فیلمبرداری، در روز تولدش، دچار سوختگی از ناحیه صورت میشود و شکی ندارد که شوهرش باعث این اتفاق بوده است.
۲۵۹۲۵۹
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.