به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم کوتاه «مانا» به کارگردانی مشترک سهیل بابایی و فریما خلیلی و تهیهکنندگی مشترک مرتضی مظلومی و کمپانی بینالمللی Raw با پایان یافتن تصویربرداری و مراحل تولید، روی میز تدوین قرار گرفت تا با طی کردن مراحل پس تولید، آماده پخش در جشنوارههای جهانی شود. این فیلم بخشی از زندگی بازیگری […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم کوتاه «مانا» به کارگردانی مشترک سهیل بابایی و فریما خلیلی و تهیهکنندگی مشترک مرتضی مظلومی و کمپانی بینالمللی Raw با پایان یافتن تصویربرداری و مراحل تولید، روی میز تدوین قرار گرفت تا با طی کردن مراحل پس تولید، آماده پخش در جشنوارههای جهانی شود.
این فیلم بخشی از زندگی بازیگری با نام مانا را روایت میکند که به دلیل نبودن پدر، اجرای خود را روی صحنه نمایش متوقف کرده است …
روشا اکبرزادگان، هانیه مقدم، امیر افشار، صبا باقرپور بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداختند.
از دیگر عوامل این اثر میتوان به: نویسنده: سهیل بابایی، مدیر فیلمبرداری: حمید مهرافروز، مدیر تولید: مصطفی عباسی، صدابردار: حامد صمدزاده، طراح صحنهولباس: کوشنا شاهرخی، طراح گریم: نازنین محمودی، عکاس و فیلمبردار پشت صحنه: یوسف جوان آراسته، طراح حرکت وکروگرافی: پردیس خسروی، برنامهریز و دستیار کارگردان: مسعود قدسی، دستیار دوم کارگردان: فرتاش دوراندیش، منشی صحنه: شیده غفاریان و مشاور رسانه: حامد قریب اشاره کرد.۵۷۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.