به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «چلپله زیرزمین»، نخستین سریال پویانمایی مرکز انیمیشن سوره، به نویسندگی نسیم خراشادیزاده و کارگردانی علیرضا طاهری در ۲۶ قسمت آماده نمایش شد. طرح این سریال اپیزودیک از جمله طرحهای راه یافته به دوره سوم رویداد «رویازی» از شهر قزوین بود که توانست با جذب مشارکت مرکز انیمیشن سوره فرآیند ساخت خود […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «چلپله زیرزمین»، نخستین سریال پویانمایی مرکز انیمیشن سوره، به نویسندگی نسیم خراشادیزاده و کارگردانی علیرضا طاهری در ۲۶ قسمت آماده نمایش شد.
طرح این سریال اپیزودیک از جمله طرحهای راه یافته به دوره سوم رویداد «رویازی» از شهر قزوین بود که توانست با جذب مشارکت مرکز انیمیشن سوره فرآیند ساخت خود را طی کند.
«چلپله زیرزمین» که انیمیشنی ماجراجویانه و آموزشیست، با تکنیک دوبعدی رایانهای ساخته شده است و لحنی کمدی فانتزی دارد.
در خلاصه داستان این اثر با مخاطب هدف کودک و نوجوان آمده است: «کوشا دستیار دکتر تور میشود تا در مکانی محرمانه جانوران منقرض شده را از طریق نسخه ژنتیکیشان به زندگی برگرداند. جمعه به این جانوران عجیب و غریب بامزه کمک میکند تا مهارتهای زندگی را برای بقا بیاموزند.»
سریال انیمیشن «چلپله زیرزمین» در ۲۶ قسمت ۱۲ دقیقهای به زودی راهی آنتن تلویزیون میشود.
۲۵۹۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.