به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پلتفرم فیلمنت در راستای عرضه مهمترین فیلمهای روز دنیا از کشورهای مختلف، فیلم مهم هندی «پروندههای کشمیر» را با دوبله اختصاصی در دسترس کاربران و علاقهمندان به سینمای روز قرار داد. «پروندههای کشمیر» محصول ۲۰۲۲ است و به کارگردانی ویوک آگنیهوتری ساخته شده است. میتون چاکرابورتی، انوپام خر، دارشان کومار، پالاوی […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پلتفرم فیلمنت در راستای عرضه مهمترین فیلمهای روز دنیا از کشورهای مختلف، فیلم مهم هندی «پروندههای کشمیر» را با دوبله اختصاصی در دسترس کاربران و علاقهمندان به سینمای روز قرار داد.
«پروندههای کشمیر» محصول ۲۰۲۲ است و به کارگردانی ویوک آگنیهوتری ساخته شده است. میتون چاکرابورتی، انوپام خر، دارشان کومار، پالاوی جوشی و چینمی ماندلکار در این فیلم نقشآفرینی کردهاند.
فیلم «پروندههای کشمیر» از دید کریشنا، دانشجویی جوان که به دنبال حقیقت میگردد، روایت میشود و ماجرایی دلخراش از درد، رنج، مبارزه و آسیبهای مردم کشمیری در سال ۱۹۹۰ است.
هر چند داستان فیلم پیرامون ماجراهای واقعی خروج هندوهای کشمیری از این منطقه بنا شده است اما یک خط داستانی تخیلی را روایت میکند. همین امر موجب مناقشاتی میان منتقدان هندی شده است. درحالیکه اکثر منتقدان کیفیت بازیها و فیلمبرداری «پروندههای کشمیر» را ستودند، اما مخالفان از دستکاری سازندگان این فیلم در تاریخ انتقاد کردند. این در حالی است که طرفداران، «پروندههای کشمیر» را بهخاطر نمایش آنچه «جنبههای نادیده تاریخ کشمیر» نامیدهاند مورد ستایش قرار دادند. نخستوزیر هند، نارندرا مودی، از جمله افرادی بود که «پروندههای کشمیر» را تحسین کرد.
با وجود اظهارنظرهای متضاد، بهنظر میرسد که کاربران اینترنتی هندی حمایت همهجانبهای از «پروندههای کشمیر» انجام دادهاند. در وبسایت IMDB، بیش از ۵۶۳ هزار نفر به «پروندههای کشمیر» امتیاز دادهاند و میانگین امتیاز این فیلم، امتیاز شگفتانگیز ۸.۷ از ۱۰ است.
فیلم «پروندههای کشمیر» که با بودجه تقریبی بین ۱۵ و ۲۵ کرور روپیه (۱.۹ تا ۳.۱ میلیون دلار) ساخته شده بود، نزدیک به ۳۴۱ کرور روپیه (۴۳ میلیون دلار آمریکا) فروش کرد و به سومین فیلم پرفروش هندی سال ۲۰۲۲ تبدیل شد.
۵۷۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.