لنس ردیک که در مجموعههای تلویزیونی مانند سیم، حاشیه و بوش ایفای نقش کرده بود، روز جمعه در خانهاش بر اثر مرگ طبیعی درگذشته است. او تنها یک روز پس از انتشار عکسی از خود و سه سگش در اینستاگرام از دنیا رفت. در فیلم آینده جان ویک که قرار است در روز ۲۴ مارس […]
لنس ردیک که در مجموعههای تلویزیونی مانند سیم، حاشیه و بوش ایفای نقش کرده بود، روز جمعه در خانهاش بر اثر مرگ طبیعی درگذشته است. او تنها یک روز پس از انتشار عکسی از خود و سه سگش در اینستاگرام از دنیا رفت.
در فیلم آینده جان ویک که قرار است در روز ۲۴ مارس در سینماها نمایش داده شود، او در نقش شارون نگهبان هتل کانتیننتال در شهر نیویورک که در هر چهار فیلم حضور داشت، ظاهر شد. او همچنین قرار بود در اسپین آف آینده Ballerina با بازی Ana de Armas ایفای نقش کند.
ردیک که بهخاطر ایفای نقش رئیسان پلیس سرسخت و دیگر مردان صاحب قدرت شناخته میشود، در سال ۲۰۰۰ در نخستین نقش مهم تلویزیونی خود در فصل چهارم مجموعه اوز در نقش کارآگاه جانی باسیل ظاهر شد.
نخستین بار تی. ام. زد خبر مرگ این ستاره سینما را منتشر کرد و ورایتی تایید کرده که علت مرگ او طبیعی بوده است اما همچنان علت اصلی و دقیق مرگ او اعلام نشده است.
ردیک بیشتر برای بازی در مجموعه فیلم جان ویک و سریال سیم شناخته میشود و در کنار آن سابقه بازی در مجموعههای تلوزیونی چون Fringe، Bosch، Oz، Lost و Resident Evil داشت.
ردیک همچنین برای صداپیشگی در بازیهای ویدیویی Destiny به جای شخصیت فرمانده زاوالا شناخته میشود.
۵۷۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.