ابراهیم اصغری، تهیهکننده فیلم سینمایی «شماره ۱۰» اظهار داشت: احتمالا در صورت مناسب بودن شرایط بتوانیم در عید فطر «شماره ۱۰» را اکران کنیم. باید ببینیم چه فیلمهای دیگری هم قرار است همزمان اکران شوند و بر اساس آن زمان اکران قطعیتر خواهد شد. وی درباره برآورد میزان فروش گفت: در شرایط الان مقداری پیشبینی […]
ابراهیم اصغری، تهیهکننده فیلم سینمایی «شماره ۱۰» اظهار داشت: احتمالا در صورت مناسب بودن شرایط بتوانیم در عید فطر «شماره ۱۰» را اکران کنیم. باید ببینیم چه فیلمهای دیگری هم قرار است همزمان اکران شوند و بر اساس آن زمان اکران قطعیتر خواهد شد.
وی درباره برآورد میزان فروش گفت: در شرایط الان مقداری پیشبینی فروش سخت است چون الان صرفا نمیشود بر مبنای فیلم میزان فروش را برآورد کرد.
اصغری گفت: شرایط فروش فیلمها نابسامان است. حداقل در این سه سال و خصوصا چند ماه این گونه بوده و هر فیلمی امکان دارد با مشکل روبه رو شود. امیدوارم شرایط نسبتا خوبی برای فروش داشته باشیم.
«شماره ۱۰» به کارگردانی و نویسندگی حمید زرگرنژاد محصول سال ۱۴۰۱ است. این فیلم در چهل و یکمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم فجر و نیز هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت حضور داشت و در جشنواره فجر با ۱۰ نامزدی توانست در چهار رشته بهترین نقش اول مرد(مجید صالحی)، بهترین موسیقی متن، بهترین چهرهپردازی و بهترین طراحی صحنه جایزه سیمرغ بلورین را از آن خود کند.
مجید صالحی، سیامک صفری، بهرنگ علوی، حسام منظور، مهدی زمین پرداز، صحرا اسداللهی و امیر امیری از جمله بازیگران فیلم سینمایی «شماره ۱۰» هستند.
ساخت این فیلم سینمایی ۱۵ میلیارد تومان هزینه داشته است.
۲۵۹۲۵۹
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.