فیلمنامه فیلم جدید اصغر فرهادی را خودش نوشته و کمپانی ممنتو تهیهکنندگی و پخش آن را بر عهده دارد. فیلمبرداری این فیلم قرار است از تابستان ۲۰۲۳ شروع شود و احتمالا نخستین اکرانش در فستیوال کن ۲۰۲۴ خواهد بود. این فیلم ماجرای پدری به اسم راس را روایت میکند که ۲ سال بعد از جدایی، […]
فیلمنامه فیلم جدید اصغر فرهادی را خودش نوشته و کمپانی ممنتو تهیهکنندگی و پخش آن را بر عهده دارد. فیلمبرداری این فیلم قرار است از تابستان ۲۰۲۳ شروع شود و احتمالا نخستین اکرانش در فستیوال کن ۲۰۲۴ خواهد بود.
این فیلم ماجرای پدری به اسم راس را روایت میکند که ۲ سال بعد از جدایی، در سفری ۳ روزه با دخترش مارگو همراه میشود و رازهایی از زندگی گذشتهاش را برای او برملا میکند.
اصغر فرهادی فعالیت سینمایی و حرفهای خود را به عنوان فیلمنامهنویس با دوازدهمین ساخته سینمایی ابراهیم حاتمیکیا، «ارتفاع پست» آغاز کرد. «رقص در غبار» محصول سال ۱۳۸۱ اولین فیلم بلند و رسمی فرهادی در مقام کارگردان است.
فرهادی برای «ارتفاع پست» جایزه ویژه هیات داوران جشنواره فیلم فجر را کسب کرد و سپس برای ساخت «شهر زیبا» نامزد سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر شد. او برای «چهارشنبهسوری» توانست سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی را کسب کند.
فیلم تحسینشده «درباره الی» باعث شد تا فرهادی در عرصه بینالمللی شناخته شود و برای این کار برنده خرس نقرهای بهترین کارگردانی شد. این تحسین با ساخت «جدایی نادر از سیمین»، «فروشنده» و «قهرمان» تدام یافت. او برای «جدایی نادر از سیمین» و «فروشنده» توانست به نخستین ایرانی تبدیل شود که جایزه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسیزبان را دریافت میکند. «جدایی نادر از سیمین» نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین فیلمنامه غیراقتباسی نیز شد و «فروشنده» جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم کن را کسب کرد. «قهرمان» نیز جایزه بزرگ هیات داوران جشنواره فیلم کن ۲۰۲۱ را دریافت کرد.
در سال ۲۰۱۴، نشان افتخار هنر و ادبیات فرانسه بهدلیل خلاقیتهای هنری و تاثیرش بر هنر و ادبیات فرانسه و جهان به فرهادی اهدا شد.
در نظرسنجی مجله تایم، او رتبه چهارمین شخصیت تاثیرگذار در میان ۱۰۰ شخصیت برتر سال ۲۰۱۲ را کسب کرد و به عنوان یکی از ۱۰۰ چهره تأثیرگذار سال ۲۰۱۲ از سوی این مجله معرفی شد.
فرهادی در سال ۲۰۱۲ در فهرست ۱۰۰ متفکر جهان فارن پالیسی قرار گرفت.
۲۵۹۲۵۹
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.