کلوئی ژائو کارگردان برنده اسکار و سازنده «سرزمین آوارگان» یک فیلم اقتباسی میسازد. این کارگردان با اقتباس از رمان تحسین شده مگی اوفارل با عنوان «همنت» که داستانش در دوره شکسپیر میگذرد فیلم جدیدش را میسازد. ژائو در حال نوشتن فیلمنامه این فیلم با همکاری اوفارل است. اوفارل که نویسنده پرفروش نیویورک تایمز است «همنت» […]
کلوئی ژائو کارگردان برنده اسکار و سازنده «سرزمین آوارگان» یک فیلم اقتباسی میسازد.
این کارگردان با اقتباس از رمان تحسین شده مگی اوفارل با عنوان «همنت» که داستانش در دوره شکسپیر میگذرد فیلم جدیدش را میسازد. ژائو در حال نوشتن فیلمنامه این فیلم با همکاری اوفارل است.
اوفارل که نویسنده پرفروش نیویورک تایمز است «همنت» را از دریچه چشم اگنس همسر نمایشنامهنویس مشهور نوشته است. نام اگنس جایگزین نام واقعی همسر شکسپیر که آن هاتاوی بوده شده است. وی تنها پسرش همنت ۱۱ ساله را بر اثر طاعون از دست داده و سوگوار اوست. در این رمان رابطه اگنس با شکسپیر جوان نشان داده میشود اما تصویری از وی دیده نمیشود و تنها به عنوان مشهورترین نمایشنامهنویس جهان از وی نام برده میشود. این رمان سال ۲۰۲۰ برنده جایزه داستان زنان و جایزه حلقه ملی منتقدان کتاب شده بود.
این اولین فیلم ژائو پس از «جاودانگان» یا «ابدیها» خواهد بود که برای مارول در سال ۲۰۲۱ ساخت و بیش از ۴۰۲ میلیون دلار در سطح جهان فروخت.
ژائو سازنده «سرزمین آوارگان» دومین زنی است که اسکار کارگردانی را دریافت کرده است. فرانسیس مک دورماند اسکار بهترین بازیگر زن را برای بازی در همین فیلم برد و این فیلم عنوان بهترین فیلم اسکار ۲۰۲۰ را هم از آن خود کرد.
۵۷۵۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.