به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احسان بیگلری، کارگردان و فیلمنامهنویس سینما که از آثار او میتوان به «برادرم خسرو» اشاره کرد؛ در صفحه شخصی اینستاگرام خود و به بهانه درگذشت کیومرث پوراحمد پیامی را منتشر کرد و در آن نوشت: «هر وقت از کوره در می رفت مثل مجید در این صحنه از فیلم، پله پله […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احسان بیگلری، کارگردان و فیلمنامهنویس سینما که از آثار او میتوان به «برادرم خسرو» اشاره کرد؛ در صفحه شخصی اینستاگرام خود و به بهانه درگذشت کیومرث پوراحمد پیامی را منتشر کرد و در آن نوشت: «هر وقت از کوره در می رفت مثل مجید در این صحنه از فیلم، پله پله میزان عصبانیتش اوج می گرفت تا جایی که از شدت نعره و فریاد و فحش به خودش و زمین و زمان از حال می رفت و آراممیگرفت. همچون کودکی که بعد از پرخاش و گریه ای شدید در آغوش مادر به خوابی عمیق فرو می رفت. تمام این چند روز با خود زمزمه می کنم که کاش در آن لحظات آخر باز از ته اعماق وجودت فریاد می زدی و آرام می گرفتی. این بار دیگر فریاد هم کارساز نبود؟
این حس خفقان عمومی و یاس فراگیر اجتماعی، این انسداد سیاسی و فرهنگی و بیچشماندازی آینده، اضمحلال فرهنگی و معنا باختگی و این کیلومترها فاصله بین وقایع جامعه با آن قصههای دروغین روی پرده سینما و یا بسیاری از مسائل دیگر که گریبانگیر همهمان هست و شاید در این تصمیم تو برای رفتن بیتاثیر نبوده؛ اما خب تو که کوه درد بودی، تو که از جادههای صعب العبور زندگی به سلامت گذشتی، تو که در تمام این سالها که تلاش من برای ساختن فیلم مستقل و پیدا کردن سرمایه را میدیدی، امید و صبر و جنگیدن را توصیه میکردی.
چه شد که خودت بار سفر بستی؟ پس آن همه قول و قرار آینده و انتظار روزهای روشن چه شد؟ کاش باز هم فریاد میزدی. کاش.»
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.