به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید مجید پوراحمدی پس از کسب اطلاع از بستری شدن فرامرز صدیقی – بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون – به نمایندگی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به بیمارستان محل بستری این هنرمند رفت و در گفتگو با همراهان او در جریان روند درمانی وی قرار گرفت. او با تاکید بر […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید مجید پوراحمدی پس از کسب اطلاع از بستری شدن فرامرز صدیقی – بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون – به نمایندگی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به بیمارستان محل بستری این هنرمند رفت و در گفتگو با همراهان او در جریان روند درمانی وی قرار گرفت.
او با تاکید بر همراهی این صندوق در کنار هنرمندان کشور در همه ایام به ویژه دوران بستری و درمان در بیمارستان عنوان کرد: صندوق اعتباری هنر تلاش خواهد کرد تا شرایط مطلوبی را برای ادامه زندگی وی پس از ترخیص از بیمارستان را در محیطی مناسب فراهم کند.
در این دیدار، فرامرز صدیقی نیز با قدردانی از حضور مدیر عامل صندوق اعتباری هنر و هیئت همراه برای عیادت از وی، از توجه محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیر کرد.
آذرماه سال گذشته پس از مدتها بیخبری از این بازیگر، عکسی از او منتشر و به سرعت در فضای مجازی وایرال شد که با واکنشهای زیادی نیز همراه بود.
فرامرز صدیقی متولد سقز در سال ۱۳۲۸ و فارغ التحصیل تئاتر از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران است که در سال ۱۳۴۷ فعالیت خود را با تئاتر آغاز کرد.
شروع فعالیت او در سینما با بازی در فیلم «چشمه» به کارگردانی آربی آوانسیان بوده و از جمله نمایشهایی که بازی کرده به «ویس و رامین»، «بازرس»، «ارزش»، «پالتو» میتوان اشاره کرد.
صدیقی پس از انقلاب در فیلمهای «تیغ و ابریشم» مسعود کیمیایی، «سایههای غم» شاپور قریب، «روزنه» جمال شورجه، «آخرین پرواز» احمدرضا درویش، « دندان مار» مسعود کیمیایی، «زمان از دست رفته» پوران درخشنده، «دادستان» بزرگمهر رفیعا، «دلشدگان» علی حاتمی، «اسکادران عشق» سعید حاجی میری، «عشق کافی نیست» و «مارال» مهدی صباغزاده، «قدمگاه» محمدمهدی عسگرپور و «هزاران زن مثل من» رضا کریمی بازی کرده است. او همچنین فیلم «طعمه را در سال ۷۱ کارگردانی کرد.
«داستان یک شهر»، «گمگشته»، «کلانتر»، «دایره تردید» و «روزی عقابی» از جمله سریالهای معروف این بازیگر هستند.
وی در سال ۱۳۷۰ برنده سیمرغ بلورین بهترین نقش اول مرد برای فیلم «دادستان» در دهمین دوره جشنواره فیلم فجر شد.پ
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.