به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تاکنون ۲ قسمت از این مجموعه روی آنتن شبکه کودک رفته است و همزمان با ایام عید فطر سومین قسمت از این مجموعه رونمایی شد. «ماجراهای نوید» با کیفیت سینمایی ساخته شده است و به همین دلیل هر قسمت از این مجموعه پس از چند ماه فرایند تولید و تدوین و […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تاکنون ۲ قسمت از این مجموعه روی آنتن شبکه کودک رفته است و همزمان با ایام عید فطر سومین قسمت از این مجموعه رونمایی شد.
«ماجراهای نوید» با کیفیت سینمایی ساخته شده است و به همین دلیل هر قسمت از این مجموعه پس از چند ماه فرایند تولید و تدوین و ساخت به آنتن شبکه کودک می رسد و به دلیل مضامینی که انتخاب کرده است پخشهای متعددی دارد.
از ویدئو و پوستر قسمت سوم این مجموعه در ویژه برنامه عید فطر «سر سفره خدا» رونمایی شد و عوامل درباره این مجموعه گفتوگو کردند.
محمدرضا فرزادمهر تهیه کننده این مجموعه درباره فضا و مضمون آن عنوان کرد: نوید یک نونهال است که دوست دارد کارهای خارق العاده و قهرمانی انجام دهد و ضمن آن به مردم هم کمک کند. او دوست دارد مسائل و مشکلات ریزی را که در زندگی وجود دارد با همین کارهای قهرمانی حل کند.
محمدمهدی محسنی کارگردان انیمیشن نیز درباره سختی های ساخت انیمیشن با اشاره به اینکه قسمت اول این مجموعه ۲ دقیقه و ۲۰ ثانیه است گفت: قسمت اول این مجموعه دو ماه و قسمت دوم حدود چهار ماه طول کشید و می توان گفت روزی یک ثانیه ساخت آن زمان برده است.
همچنین فرزادمهر در ادامه درباره خلق کاراکترهای قهرمانی عنوان کرد: ما در بخشهای مختلف کشور آدمهای بزرگی داریم که اتفاقات مهمی را رقم میزنند و به سهم خود کارهای بزرگی را انجام میدهند و باری را از کشور برمیدارند. کسانیکه باعث رشد و پیشرفت کشورند و بچهها میتوانند از اینها الگو و انرژی بگیرند.
مجموعه «ماجراهای نوید» در استودیو توکاانیمیشن تولید شده و محصولی از کانال نهال شبکه کودک است که به کارگردانی محمدمهدی محسنی و تهیهکنندگی محمدرضا فرزادمهر ساخته میشود. مهدی طهماسبی نیز مجری طرح این مجموعه است.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.