جواد مرشدی:در دوره احمدینژاد بود که برای اولین بار به صورت رسمی یکدست سازی صورت گرفت و مجلس هفتم با دولت نهم و دیگر نهادها با یکدیگر همسو شدند. حدود یک دهه از این یکدست سازی نگذشته بود که ریاست جمهوری سیزدهم نیز در همین مسیر قرار گرفت. آقای رئیسی که خود در مجلس شورای […]
جواد مرشدی:در دوره احمدینژاد بود که برای اولین بار به صورت رسمی یکدست سازی صورت گرفت و مجلس هفتم با دولت نهم و دیگر نهادها با یکدیگر همسو شدند. حدود یک دهه از این یکدست سازی نگذشته بود که ریاست جمهوری سیزدهم نیز در همین مسیر قرار گرفت. آقای رئیسی که خود در مجلس شورای اسلامی، به قرآن مجید قسم یاد کرد که حافظ قانون اساسی کشور باشد، از آنجا که بیش از ۵۰ درصد کابینهاش را وزرای کابینه احمدینژاد تشکیل میدادند به طور طبیعی قطار پیشرفت او بر همان ریل حرکت کرد. حالا این روزها و در آستانه انتخابات مجلس دوازدهم مجددا جریان تندرو، همان روند را به اشکال جدیدی پیگیری میکند. اشکالی که یک بعد از آن شامل خبرسازی در باره ارائه لیست انتخاباتی توسط علی لاریجانی میشد، که بلافاصله در جوابیه او به . تسنیم، موضوع از ابعاد بسیار حائز اهمیتتری برخوردار شد. علی لاریجانی در جوابیه خود از «جریان خالص ساز» نام برد، و اینکه «بعید است به این روشهای برادران، بتوان رقابت تصنعی ایجاد کرد.» موضع لاریجانی حکایت از آن میکند قرار است نظام غربالگری و خالصسازی، به اشکال جدید ادامه یابد مگر شیوه دیگری در حکمرانی پیگیری شود. ماجرانیوز در گفت و گو با حسین انواری عضو شورای مرکزی خرب موتلفه به ابعاد این موضوع پرداخته است.
به نظر شما خالص سازی در بیان آقای دکتر لاریجانی به چه معنایی است؟
اگر یکدست سازی یا به تعبیری “خالص سازی ” برای رسیدن به قدرت برای مطامع شخصی و چیزهایی که هوای نفس افراد طلب می کند باشد قطعا مغایر با اهداف عالی انقلاب و اقتدار ملی ماست و وحدت ملی ما را مخدوش خواهد کرد.
آیا خالصسازی با منویات رهبر فقید انقلاب اسلامی ایران تطابق دارد؟
یک کلام معروف و زیبایی ازحضرت امام(ره) به یادگار مانده و در وصیت نامه ایشان هم آمده است و آن کلام زیبا این است که رمز بقای انقلاب اسلامی رمز پیروزی است.این رمزبه دو رکن اتصال دارد یکی انگیزه الهی به مقصد عالی حکومت اسلامی و اجتماع ملت در سراسر کشور دوم وحدت کلمه برای همان انگیزه و مقصد. اگر بپذیریم که مقدرات مردم قبل ازهرچیز دردست خودشان است و نقشآفرینی انسان سرنوشت او را می سازد مفهوم کلام حضرت امام (ره)این است که در صورت فراموشی هدف وتفرقه و اختلاف وغفلت از وظیفه ای که عقل وشرع برعهده فرد گذاشته است پیروزی را به یک شکست تلخ تبدیل خواهد کرد. اقتدارنظام اسلامی و اقتدار ملی هداف اصلی است که این نیازمند ارتقا همبستگی و انسجام، همکاری و مشارکت گروه های مختلف مردم است.
تا چه اندازه خالص سازی با اصل ۵۶ قانون اساسی در تضاد است؟
ببینید. شما را توجه میدهم به این موضوع که محاسبه اقتدار ملی یک محاسبه عقلانی است تا بتواند قدرت مشروع را حاصل کند به این معنا که مردم بتوانند در سرنوشت خودشان دخالت بکنند. جریان خالصسازی با این وضعیت مغایرت دارد، همه باید التزام عملی به رعایت قانون و پیشگیری از هرجو مرج اجتماعی همراه با وفاداری به اسلام و انقلاب داشته باشند، خالص سازی به هرج و مرج بهشدت دامن میزند.
توصیه شما به خالص سازان چیست؟
در حال حاضر مردم ایران در تنگنای معیشتی قرار دارند و قطعاً بهترین و مؤثرترین راه برگزاری انتخابات پرشور، حل مشکلات اقتصادی مردم است؛ متأسفانه مردم برای تأمین کالاهای اساسی زندگی خود با مشکلاتی بسیاری روبهرو هستند که این موضوع شایسته نظام جمهوری اسلامی نیست ، از سوی دیگر مردم از مشکلات امروز کشور ناراحت هستند بر همین اساس لازم است مسئولان راهبردی اساسی برای حل مشکلات معیشتی کشور بیابند.
نقش احزاب در اینباره چه میتواند باشد؟
احزاب و جریانهای سیاسی هم باید مواضع خود را تا پیش از برگزاری انتخابات مشخص کنند و با مردم صداقت داشته باشند و از هرگونه اظهار نظردو پهلو پرهیز کنند. تحقق اصل مردمسالاری دینی به ارتقا وحدت ملی و همگرایی مردم با نظام وابسته است. آنچه در انتخابات الزامآور است این است که ما بتوانیم حضور حداکثری مردم را درانتخابات به دست بیاوریم و ازهرگونه سیاسی کاری تفرقه انگیز و ضدنیروهای انقلاب پرهیز کنیم. تقابل را در برابر تخریب وحدت ملی را که توسط جریان نفاق و عوامل مزدور نفوذی داخلی وجود دارد جدی بگیریم و با آن برخورد کنیم؛ حتما باید از دوقطبی شدن پرهیز کنیم.
به نظر شما مسئولان چه باید بکنند؟
پیشگیری از ایجاد تشنج در افکارعمومی و همچنین وحدت و همدلی مسئولان از مهمترین اقدامات کارگزاران نظام در راستای برگزاری انتخابات پر شور است. ما باید بتوانیم یک رقابت سالم جهت اقتدار ملی را فراهم کنیم واین مستلزم این است که ما شایستگان اصلحی را که هم از کارآمدی بالا برخوردار هستند وهم پایبند اصول و مبانی ارزشی انقلاب باشند، بتوانیم انتخاب کنیم.
بیشتر بخوانید:
۲۱۶۲۱۲
مدیرعامل و نایبرئیس هیئتمدیره بیمه دانا، میزان پرداخت خسارت به بیمهگذاران وزارت آموزش و پرورش را بیش از ۲۶ میلیون مورد خسارت اعلام کرد و با بیان اینکه بهطور متوسط هر فرد حدود هفت مرتبه از خدمات مختلف این شرکت استفاده کرده است، این رقم را در تاریخ صنعت بیمه بیسابقه و از جمله افتخارات شرکت بیمه دانا برشمرد.
پس از چند روز مذاكرات فشرده و پيگيري كانون عالي كارگران بازنشسته تامين اجتماعي كشور قراداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تامین اجتماعی با شركت آتیه سازان حافظ منعقد شد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: کمیسیون تلفیق ۱۲ هزار میلیارد تومان به عنوان حق بیمه محصولات کشاورزی و حق بیمه دولت به این صندوق ۱۲ را تصویب کرد که این منابع کمک بسیار بزرگی به بخش کشاورزی خواهد کرد.
کانون عالی کارگران بازنشسته کشور علیرغم اعلام مناقصه در روزنامه های رسمی کشور و نامه به شرکت های بیمه گرو برندهای برتر جهت انعقاد قرارداد بیمه تکمیل درمان شرکت بیمه گری بجز شرکت آتیه سازان حافظ اعلام آمادگی ننموده است.
دیدگاه بسته شده است.