به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پوستر فیلم «پسر انسان» به کارگردانی سپیده میرحسینی و تهیهکنندگی مشترک وحید دلیلی و سپیده میرحسینی با طرحی از طاها ذاکر رونمایی شد. این پوستر با الهام از نقاشی پسرِ انسان یکی از شناختهشدهترین آثار نقاش سورئالیست بلژیکی، رنه ماگریت طراحی شده است. اکران «پسر انسان» از روز چهارشنبه، ۲۴ خرداد […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پوستر فیلم «پسر انسان» به کارگردانی سپیده میرحسینی و تهیهکنندگی مشترک وحید دلیلی و سپیده میرحسینی با طرحی از طاها ذاکر رونمایی شد.
این پوستر با الهام از نقاشی پسرِ انسان یکی از شناختهشدهترین آثار نقاش سورئالیست بلژیکی، رنه ماگریت طراحی شده است.
اکران «پسر انسان» از روز چهارشنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ در سینماهای منتخب گروه هنر و تجربه آغاز خواهد شد.
فیلم «پسر انسان» با سرمایهگذاری وحید دلیلی، داستان زنی به نام آذر است که بعد از به دنیا آوردن دخترش، تغییر جنسیت میدهد و او را در نقش پدر، بزرگ میکند. حالا ۱۸ سال گذشته است.
بهنام شرفی، لیلا زارع، مجید پتکی، پریا مردانیان و هادی افتخارزاده در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند.
نویسندگی «پسر انسان» به صورت مشترک توسط پناه خدایاری و سپیده میرحسینی انجام شده است.
دیگر عوامل فیلم عبارتند از مدیر فیلمبرداری: شهرام نجاریان، طراحی و ترکیب صدا: بهروز معاونیان، صدابردار: فرزان معاونیان، آهنگساز: پیام آزادی، تدوین: نوید منصور قناعی، دستیار یک و مدیر برنامه ریزی: یوسف طاهریان، منشی صحنه: پونه خامین، موسیقی موزیک بند: اشکان نعیم، چهره پرداز: پروین نویدی، اصلاح رنگ و نور: سامان مجد وفایی، طراح لباس: مریم قاسمی، طراح صحنه: پگاه آذر کمان، جلوههای ویژه: محمدمهدی سخنور، مصطفی مطوری، مجریان طرح و مدیران تولید: وحید دلیلی و سپیده میرحسینی، طراح پوستر: طاها ذاکر، عکاس: پوریا نوری، روابط عمومی: زهرا نجفی.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.