به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم کوتاه «یک لغزش کوچولو» به نویسندگی، تهیهکنندگی و کارگردانی کیانوش احمدی به ۲ جشنواره بین المللی ایمپکت (SWIFF) و (lift- off session) در ایالات متحده آمریکا راه پیدا کرد. جشنواره دانشجویی SWIFF در تاریخ ۱۸ تا ۲۵ ژوئن برابر با (۲۸ خرداد تا ۴ تیرماه) برگزار میشود. ۱۳۰۰۰ فیلم کوتاه […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم کوتاه «یک لغزش کوچولو» به نویسندگی، تهیهکنندگی و کارگردانی کیانوش احمدی به ۲ جشنواره بین المللی ایمپکت (SWIFF) و (lift- off session) در ایالات متحده آمریکا راه پیدا کرد.
جشنواره دانشجویی SWIFF در تاریخ ۱۸ تا ۲۵ ژوئن برابر با (۲۸ خرداد تا ۴ تیرماه) برگزار میشود. ۱۳۰۰۰ فیلم کوتاه متقاضی حضور در این رویداد هنری بوده اند.
همچنین بیش از ۱۵۰۰۰ فیلم به جشنواره lift- off session ایالات متحده ارسال شده است که با معرفی منتخبان این جشنواره نیز در تاریخ ۱۸ تا ۲۶ ژوئن برابر با (۲۸ خرداد تا ۵ تیرماه) در ایالات متحده برگزار خواهد شد.
فیلم کوتاه «یک لغزش کوچولو» تاکنون به پنج جشنواره در کشورهای روسیه، کلمبیا، آمریکا، بنگلادش و لیسبون پرتقال راه یافته است .
مهدی زمینپرداز، کاظم کامور بخشایش، مرجان آقانوری، اصغر شیرزاد، فرزاد ابوعلی و صادق لرکی بازیگران این فیلم هستند.
از دیگر عوامل «یک لغزش کوچولو» عبارتند از فیلمبردار: بهرام لطفی، دستیار تصویر: علی روحی، صدابردار: داوود کاظمی، تدوین: مسعود تجویدی، صداگذاری و موسیقی: خشایار خاتمی، اصلاح رنگ و نور: امیرحسین رضائی فر، ویژوال: نوید کشوری، مترجم: محدثه صادقی، امید مرادی، دستیار کارگردان و برنامه ریز: اصغر شیرزاد، منشی صحنه: محمد تجویدی، گریم: مانا غریب، مدیر تولید: صادق لرکی، فرزاد ابوعلی، عکاسان: محمد تجویدی، یاسین احمدی، طراح پوستر: جواد نقدی آجقان، تایپوگرافی: ایمان سلیح، تیتراژ و زیرنویس: امید مرادی، ساخت تیزر: خشایار خاتمی، روابط عمومی و امور رسانه: نگار امیری، طراح صحنه و نور: جواد نقدی آجقان، طراح لباس: محبوبه اسدی، کیانوش احمدی، سرمایه گذاران: کیانوش و کامیاب احمدی، با حمایت انجمن سینمای جوان استان تهران و دفتر فیلمسازی رهاورد فیلم.
۵۷۲۴۵
این مطلب بدون برچسب می باشد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.