به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برنامه تلویزیونی «نقد سینما» به تهیهکنندگی یوسف بچاری در بیستودومین قسمت که امشب ۱۹ خرداد روی آنتن شبکه چهار سیما میرود، درباره موضوع «بازنمایی بحران خانوادگی در سینما» صحبت میکند و با توجه به این سوژه، ۲ اثر سینمایی «سه کام حبس» به کارگردانی سامان سالور و «خانواده فیبلمن» اثر استیون […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برنامه تلویزیونی «نقد سینما» به تهیهکنندگی یوسف بچاری در بیستودومین قسمت که امشب ۱۹ خرداد روی آنتن شبکه چهار سیما میرود، درباره موضوع «بازنمایی بحران خانوادگی در سینما» صحبت میکند و با توجه به این سوژه، ۲ اثر سینمایی «سه کام حبس» به کارگردانی سامان سالور و «خانواده فیبلمن» اثر استیون اسپیلبرگ را تحلیل میکند.
بدین ترتیب در «میز نقد سینمای ایران» سجاد شاهحاتمی و محمد صابری از فیلم سینمایی «سه کام حبس»، پرفروشترین فیلم اجتماعی بهار ۱۴۰۲، و آرش خوشخو و محمدرضا مقدسیان در «میز نقد سینمای جهان» از فیلم سینمایی «خانواده فیبلمن»، برنده جایزه بهترین فیلم از هشتامین دوره مراسم جایزه گلدن گلوب میگویند.
همچنین امیررضا مافی به عنوان میزبان برنامه در گفتگو با حمیدرضا قادری نویسنده و پژوهشگر به مساله «بازنمایی بحران خانوادگی در سینما» میپردازد.
فصل چهارم برنامه تلویزیونی «نقد سینما» به تهیهکنندگی یوسف بچاری، میزبانی امیررضا مافی و به همت سازمان سینمایی سوره، هرهفته جمعهها ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه چهار سیما به صورت زنده روی آنتن میرود.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.