سمیه تاج الدین: روزنامه گاردین هر هفته به معرفی فیلمهای سینمایی میپردازد که در این گزارش برخی از این فیلمها را معرفی و به موضوع آنها پرداختهایم. رهایش کن فیلم رهایش کن (به انگلیسی: Let Him Go) یک فیلم سینمایی درام و وسترن آمریکایی محصول سال ۲۰۲۰ به تهیه کنندگی، نویسندگی و کارگردانی توماس بزوچا، […]
سمیه تاج الدین: روزنامه گاردین هر هفته به معرفی فیلمهای سینمایی میپردازد که در این گزارش برخی از این فیلمها را معرفی و به موضوع آنها پرداختهایم.
رهایش کن
فیلم رهایش کن (به انگلیسی: Let Him Go) یک فیلم سینمایی درام و وسترن آمریکایی محصول سال ۲۰۲۰ به تهیه کنندگی، نویسندگی و کارگردانی توماس بزوچا، براساس رمانی به همین نام ساخته لری واتسون در سال ۲۰۱۳ ساخته شدهاست. در این فیلم کوین کاستنر و داین لین به عنوان یک کلانتر بازنشسته و همسرش بازی میکنند.
این فیلم به صورت اکران سینمایی در تاریخ ۶ نوامبر سال ۲۰۲۰ توسط کمپانی فوکس فیچرز در ایالات متحده آمریکا منتشر شد و نظرات مثبتی به طور کلی از منتقدان دریافت کرد.
داستان فیلم: در سال ۱۹۶۳ مونتانا، کلانتر بازنشسته جورج بلکلیج (کاستنر) و همسرش مارگارت (لین)، با پسرشان جیمز (رایان بروس)، همسر او، لورنا (کایلی کارتر) و نوه تازه متولد شده خود، جیمی زندگی میکنند. جیمز وقتی از اسب افتاد و گردنش شکست، کشته میشود. سه سال بعد، لورنا با دونی وبوی (ویل بریتین) ازدواج میکند، که مارگارت متوجه بدرفتاری او میشود. اندکی پس از آن، دونی با لورنا و جیمی شهر را ترک کرده و باعث نگرانی جورج و مارگارت در مورد امنیت جیمی میشود.
پیک نیک در هنگینگ راک
پیکنیک در هنگینگ راک (به انگلیسی: Picnic at Hanging Rock) یک فیلم درام معمایی به کارگردانی پیتر ویر محصول سال ۱۹۷۵ از کشور استرالیاست. از بازیگران آن میتوان به ریچل رابرتس، دامینیک گارد، و جکی ویور اشاره کرد.
داستان فیلم: در جریان یک پیکنیک در روز ولنتاین در سال ۱۹۰۰ در حومه شهر در یک مکان زیبا در روستای ویکتوریا، سه دانشآموز و یک معلم از مدرسهای دخترانه در استرالیا، بدون هیچ نشانی ناپدید میشوند. به نظر میرسد تلاشها برای یافتن آنها بیفایده است و گروه باید بدون آنها به شهر بازگردد. در حالی که این امر عواقب بدی برای مدیر و کارکنان مدرسه به دنبال دارد… د.
تمام زیبایی و خونریزی
تمام زیبایی و خونریزی (به انگلیسی: All the Beauty and the Bloodshed) یک فیلم مستند محصول ۲۰۲۲ است که به بررسی حرفه نن گلدین و سقوط خانوادهی سکلر میپردازد. این فیلم توسط لورا پویترس کارگردانی شدهاست.
این فیلم در سپتامبر ۲۰۲۲ در هفتاد و نهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم ونیز نمایش دادهشد و برنده شیر طلایی آن جشنواره شد. این فیلم همچنین در جشنواره فیلم نیویورک ۲۰۲۲ نمایش داده شد. تمام زیبایی و خونریزی در ۲۳ نوامبر ۲۰۲۲ توسط نئون اکران شد و مورد تحسین منتقدان قرار گرفت. این فیلم نامزد بهترین فیلم مستند در نود و پنجمین دوره جوایز اسکار شد.
این فیلم به بررسی زندگی و حرفه عکاس و کنشگر نن گلدین و تلاشهای او برای مسئولدانستن صنایع داروسازی پوردو متعلق به خانواده سکلر برای اپیدمی مواد افیونی میپردازد.
زنی در جنگ
فیلم زنی در جنگ (با نام انگلیسی : Woman at War ) محصول کشور ایسلند، فرانسه و اوکراین به کارگردانی بندیکت ارلینگسون است. بازیگرانی چون هالدورا گیرهاردسدوتیر، یوهان سیگوردارسون، خوان کامیلو رومان استرادا، یوروندور راگنارسون، سولوی آرنارشتوتیر، گونار برسی بیورنسون، هلگا براگا یونیسدوتیر و شارلوت باوینگ در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند. این فیلم در ژانر درام و ماجراجویی است که در سال ۲۰۱۸ ساخته شده است.
داستان فیلم: هالا زنی است که دهه چهارم از زندگی خود را سپری میکند و تصمیم میگیرد که در برابر صنعت آلومینیم اعلان جنگ کند و از نابودی کشورش به دست این صنعت جلوگیری کند. برای این کار، او تمام چیزهایی که باید از آنها محافظت کند را به خطر میاندازد اما هنگامی یک دختر بچه یتیم به طور غیر منتظره ای وارد زندگی او میشود، همه چیز عوض میشود…
فیلم زنی در جنگ، نخستین بار در هفتاد و یکمین دوره جشنواره کن به نمایش درآمد و سپس در تاریخ ۲۲ می ۲۰۱۸ به روی پرده سینماهای ایسلند رفت.
این فیلم از سوی طیف گستردهای از منتقدان مورد ستایش قرار گرفت و در جشنوارههای مختلف افتخارات متعددی را بدست آورد که از میان آنها میتوان به کسب یک جایزه در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۸ و کسب ده جایزه در جشنواره ادا اواردز ۲۰۱۹ اشاره کرد.
زندگی
فیلم زندگی (با نام انگلیسی : Living ) یک درام بریتانیایی محصول ۲۰۲۲ به کارگردانی الیور هرمانوس بر اساس فیلمنامه کازوئو ایشی گورو است که از فیلم ژاپنی ایکیرو محصول ۱۹۵۲ به کارگردانی آکیرا کوروساوا اقتباس شده است که به نوبه خود از رمان روسی مرگ ایوان ایلیچ اثر لئو تولستوی الهام گرفته است. این فیلم در سال ۱۹۵۲ لندن اتفاق میافتد و یک بوروکرات را در بخش خدمات عمومی شهرستان (با بازی بیل نیگی) در حال مواجهه با یک بیماری کشنده به تصویر میکشد.
داستان فیلم: رادنی ویلیامز، یک بوروکرات ارشد شورای شهرستان لندن در سال ۱۹۵۲ است که پس از یک آزمایش پزشکی متوجه میشود که زمان زیادی برای زندگی باقی نمانده است. او تلاش میکند در این مدت اندک معنایی برای زندگی پیدا کند و… و.
از جمله افتخارات فیلم زندگی میتوان به نامزدی کسب دو جایزه اسکار، نامزدی کسب سه جایزه بفتا و کسب جایزه ویژه تماشاگران از سوی جشنواره بین المللی فیلم ویرجینا اشاره کرد.
راههای نرفته
فیلم راههای نرفته (به انگلیسی : The Roads Not Taken ) فیلمی درام، محصول سال ۲۰۲۰ کشورهای بریتانیا، سوئد، آمریکا، لهستان و اسپانیا، به کارگردانی و نویسندگی سلی پاتر است و بازیگرانی چون خاویر باردم، ال فانینگ، برنکا کیتیک، سلما هایک، دیمیتری آندریاس، کتیا مولوا-بریند و میلنا تشارنتکی در آن به ایفای نقش پرداختهاند.
فیلم راههای نرفته نخستین بار در جشنواره بینالمللی فیلم برلین به نمایش درآمد و تحسین منتقدین را در پی داشت
داستان فیلم: این فیلم یک روز از زندگی لئو (خاویر باردم) و دخترش مولی (الی فانینگ) را نشان میدهد. لئو در گذشتهی خود غرق شده و مدام به زندگی از دست رفتهاش فکر میکند؛ اما در این میان تلاش میکند تا دخترش را به روبرو شدن با زندگی امروز و فردا و یافتن مسیر خود هدایت کند… د.
۵۷۲۴۹
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.