به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از روابط عمومی جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، فاطمه آذری درباره طرحهایی که به «صندوق پروانه» ارسال شدهاند، گفت: صندوق پروانه در راستای حمایت از سینمای کودک و نوجوان با در اختیار گذاشتن فاند (Fund) در ۳ بخش فیلمنامه، تولید و پسا تولید در جهت توسعه سینمای کودک قدم برداشته […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از روابط عمومی جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، فاطمه آذری درباره طرحهایی که به «صندوق پروانه» ارسال شدهاند، گفت: صندوق پروانه در راستای حمایت از سینمای کودک و نوجوان با در اختیار گذاشتن فاند (Fund) در ۳ بخش فیلمنامه، تولید و پسا تولید در جهت توسعه سینمای کودک قدم برداشته است که در بخش حمایت از فیلمنامهها از سوی این صندوق تا پایان مهلت اعلام شده -پانزدهم اردیبهشت ماه- بیش از ۳۰۰ طرح ارسال شده است.
وی افزود: طرحها و فیلمنامهها در معاونت فرهنگی فارابی با شاخصهها و معیارهای مختلفی از نظر جذب مخاطب، مزیت اقتصادی، مرچندایزینگ، آموزش و … در حال بررسی است؛ تا آثاری که شرایط حمایت از آنها وجود دارد، انتخاب شوند.
آذری گفت: بررسی و انتخاب فیلمنامهها بخش پیچیده و مهمی است و گروه رسیدگی صندوق پروانه، بدون اتلاف وقت در حال مطالعه این آثار از جهات مختلف هستند؛ تا هرچه سریعتر اسامی طرحهای منتخب را اعلام کنند. اما این حجم از استقبال از صندوق پروانه، طبیعتاً این روند را کمی زمانبر کرده است.
وی ادامه داد: متاسفانه در این سالها فیلمنامههای حوزه کودک دچار ضعف شده است و علیرغم استقبال و ثبت نام ۳۰۰ طرح و اثر در سامانه، کماکان بحث اصلی کیفیت است.
آذری درباره دیگر بخشهای صندوق پروانه عنوان کرد: در بخشهای تولید و پسا تولید نیز آثاری به صندوق ارسال شدهاند که هرکدام از آنها درحال بررسی هستند که البته نکته مهم این است که مهلت این بخشها نیز رو به پایان است. مهلت ارسال آثار در بخش تولید پانزدهم خرداد ماه بود و در بخش پسا تولید نیز تا پانزدهم شهریور ماه جهت ارسال آثار فرصت خواهد بود و این زمان تمدید نخواهد شد.
مدیر روابط عمومی جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان اعلام کرد: صندوق پروانه یکی از درگاههای مهم، حمایتی از سینمای کودک و نوجوان است که تا این لحظه استقبال کمی و کیفی خوبی از آن شده است و امیدواریم هدفی که با راهاندازی این صندوق در نظر داشتیم، به ثمر نشیند.
۵۷۵۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.