«فتنهانگیز» یا «فایر برند» ساخته کریم آینوز جشنواره کارلووی واری ۲۰۲۳ را که از ۳۰ ژوئن شروع به کار میکند، افتتاح میکند. آلیشیا ویکاندر که در این فیلم در نقش کاترین پار، ششمین همسر هنری هشتم را بازی میکند جایزه پرزیدنت جشنواره را هم دریافت خواهد کرد. در این فیلم ویکاندر در کنار جود لاو […]
«فتنهانگیز» یا «فایر برند» ساخته کریم آینوز جشنواره کارلووی واری ۲۰۲۳ را که از ۳۰ ژوئن شروع به کار میکند، افتتاح میکند.
آلیشیا ویکاندر که در این فیلم در نقش کاترین پار، ششمین همسر هنری هشتم را بازی میکند جایزه پرزیدنت جشنواره را هم دریافت خواهد کرد.
در این فیلم ویکاندر در کنار جود لاو که نقش هنری هشتم را بازی میکند، جلوی دوربین رفته است. «فایربرند» ماه پیش در جشنواره کن به نمایش درآمد.
اوان مک گرگور بازیگر اسکاتلندی نیز دیگر بازیگری است که امسال جایزه پرزیدنت جشنواره را دریافت میکند. او هم با فیلم جدیدش «تو با صدای بلند میخوانی، من بلندتر میخوانم»، که در آن در کنار دخترش کلارا بازی کرده، مهمان این جشنواره خواهد بود.
این فیلم که یک درام جادهای درباره پدری است که تلاش میکند پس از سالها دوری دوباره با دخترش ارتباط برقرار کند، به کارگردانی اما وستنبرگ ساختهشده و کلارا مک گرگور بهعنوان تهیهکننده و همچنین نویسنده داستان در کنار روبی کستر، فیلمنامهنویس آن همکاری کرده است.
جشنواره بینالمللی فیلم کارلووی واری جایزه گوی بلورین افتخاری سال ۲۰۲۳ خود را به «راسل کرو» بازیگر مطرح استرالیایی اعطا خواهد کرد.
پیشتر از راسل کرو به عنوان دریافتکننده گوی بلورین افتخاری جشنواره فیلم امسال یاد شده بود.
این جشنواره امسال بخش ویژهای را با عنوان «تولدی دیگر: سینمای ایران اینجا و اکنون» به معرفی سینمای مستقل ایران اختصاص داده که در آن آثار ۹ فیلمساز جوان را که ارتباط معنوی با نسل قبلی سینمای ایران دارند نمایش میدهد. «ملخ» ساخته فائزه عزیزخانی، «بیپایان» ساخته نادر ساعیور، «زاپاتا» به کارگردانی دانش اقباشاوی، «پوست» ساخته برادران ارک، «دروازه رویا» به کارگردانی نگین احمدی، «سفر به ماه» به کارگردانی محمدرضا شایان نژاد، «رودخانه سیاه و سفید» به کارگردانی فرزین محمدی، «آفرینش بین دو سطح» ساخته حسین رجبیان و فیلم «K۹» ساخته وحید وکیلیفر فیلمهای این بخش را تشکیل میدهند.
پنجاه و هفتمین جشنواره فیلم کارلوویواری از ۳۰ ژوئن تا ۸ جولای (۹ تا ۱۷ تیر) برگزار میشود.
۵۷۵۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.