به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم «دِرب» جدیدترین ساخته هادی محقق به تهیهکنندگی رضا محقق اکران خود را از سوم خرداد در بیش از ۶۰ شهر فرانسه آغاز کرده و طبق آخرین اطلاعات، تماشاگران آن از ۲۰ هزار نفر عبور کرده که برای نمایش فیلمی ایرانی در فرانسه رقم قابل اعتنایی محسوب میشود و به همین […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم «دِرب» جدیدترین ساخته هادی محقق به تهیهکنندگی رضا محقق اکران خود را از سوم خرداد در بیش از ۶۰ شهر فرانسه آغاز کرده و طبق آخرین اطلاعات، تماشاگران آن از ۲۰ هزار نفر عبور کرده که برای نمایش فیلمی ایرانی در فرانسه رقم قابل اعتنایی محسوب میشود و به همین دلیل تعداد سینماهای نمایشدهنده فیلم از ۶۰ به ۱۳۰ سالن رسیده است.
این فیلم که جدیدترین ساخته هادی محقق است در فستیوالهای الف جهانی نیز مورد توجه قرار گرفته و جوایزی نیز کسب کرده است.
فیلم «دِرب» در اولین حضور جهانی خود، بیستوهفتمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم بوسان را افتتاح کرد و توانست برنده جایزه اصلی بخش رقابتی جیسئوک جشنواره شود. این فیلم در دومین حضور جهانی خود در نهمین دوره جشنواره فیلم کاتولیک (کاف) که ماه اکتبر در شهر سئول کره جنوبی برگزار شد، نیز حضور داشت. چهل و چهارمین جشنواره بین المللی سه قاره نانت فرانسه سومین حضور جهانی این فیلم بود که برنده جایزه بالون نقره ای فستیوال شد. همچنین فیلم «دِرب» به تازگی در بخش پانورامای بیست و پنجمین دوره جشنواره شانگهای نیز به نمایش در آمده است.
«دِرب» روایتگر مامور اداره برقی است که قرار است برق خانهای تَک و دورافتاده را وصل کند.
هادی محقق، محمد اقبالی و … از جمله بازیگران این اثر هستند و پخش بینالمللی آن برعهده علی قاسمی است. «درب» محصول سیتلکام است.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.