در دو سطح ملی و بین الملل؛

همایش بیمه و توسعه با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد

سی امین همایش ملی و یازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه در سال جاری با شعار «تکافلمی ، حکمرانی، فناوری های نوین» و رویکرد تکامل زیست بوم صنعت بیمه با حضور وزیر امور اقتصادی ودارایی به مدت دو روز (12 و 13 آذر ماه) در تهران برگزار شد.

به گزارش ماجرانیوز، سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، در این همایش که آقایان علی استادهاشمی رییس کل بیمه مرکزی، سردار هادیان فر فرمانده پلیس راهور و محمدرضا پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس و عسگری رئیس پژوهشکده بیمه از سخنرانان آن بودند؛

با تشریح خدمات و تلاش هایی که خانواده صنعت بیمه در دو سال اخیر انجام داده اند، تاکید کرد: البته حتما دستاوردها بیش از این است، اما در دو سالی که از عمر دولت سیزدهم می گذرد، یک میهمان جدید و نوخوانده به صنعت بیمه آمد و آن هم صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان است.

وی ادامه داد: با پیگیری ها و همکاری کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توانستیم یکی از مهم ترین دل نگرانی های مردم را که پس از بروز بلایای طبیعی رخ می داد و اساس خانواده ها در معرض خطر قرار می گرفت با اقدامات بسیار خوبی که از سوی صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان شاهد بودیم، برطرف کنیم.

خاندوزی بیان کرد: بیش از ۱۵ هزار واحد پرداخت برای بلایای طبیعی از سوی صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان انجام شده است و امیدواریم صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان بتواند جایگزین روش های سنتی دولت زده پیش از این شود و امیدم نسبت به دو سال آینده بیشتر است تا دامنه شمول صندوق را افزایش دهیم و به طور کلی و کامل آن را از سبد دولت خارج کرده و تمام و کمال به سبد بیمه اضافه کنیم. وزیر امور اقتصادی و دارایی عنوان کرد: همچنین اقدامات بسیار خوبی در خصوص بیمه تکافل صورت گرفته و باید در مورد فراگیری آن تمهیداتی انجام شود. به گفته وی، در خصوص خدمات زوار اربعین نیز صنعت بیمه مسیر نو و جدیدی را باز کرده است.

وی ادامه داد: در صنعت بیمه در خصوص توسعه بین المللی نیز گام های خوبی برداشته شد که البته قانع نیستیم. همچنین دو شرکت فی مابین ایران و سوریه قرارداد بیمه ای منعقد کرده اند که امیدواریم بتواند اولین بیمه نامه های خود را صادر کند.

خاندوزی گفت: یکی دیگر از اقداماتی که اهتمام دو ساله دولت سیزدهم هم بود، موضوع مجوزهاست که تقریبا در طول عمر دوساله دولت سیزدهم به اندازه کل دهه ۹۰ مجوزهای تاسیس به منظور رقابت سازنده صادر شده است.وی افزود: همچنین در خصوص اصلاح آیین نامه ها، اصلاح آیین نامه ۱۰۴ در مورد سرمایه گذاری ها را که باید اصلاح می شد، داشتیم و هم آیین نامه های دیگر مانند آیین نامه مربوط به نرخ شکنی های غیرفنی و موارد دیگر که همگی دستاورد یک سال اخیر بوده است. وی تاکید کرد: اقتصادی که با نااطمینانی های متعدد بخواهد فعالیت کند قطعا موجب عدم رضایتمندی و نهایتا عدم رقابت پذیری و عدم بهره وری در اقتصاد می شود و این دو کلیدواژه انتظار دولت و نظام سیاستگذاری است که ما در رکن تامین مالی بانکی و همچنین رکن بورس، بازار سرمایه و… نیز همین جهت گیری را داریم. به طوری که در هشت ماهه امسال دو برابر هشت ماهه سال گذشته عرضه اولیه داشته ایم.

در حاشیه این همایش ملی ۱۰ پنل تخصصی با ارایه ۵۳۰ مقاله در حوزه های مختلف علوم بیمه و ۱۲ کارگاه بین‌المللی با اساتید خارجی بحث و بررسی جدیدترین یافته های صنعت بیمه ارایه شد.

معرفی برترین‌ مقالات، کتاب های برتر، پژوهشگر برتر، ایده برتر، رساله برتر دکتری، پایان نامه برتر کارشناسی و دانشجوی برتر همایش از دیگر برنامه های اصلی این همایش بود.

تقدیر از کارمندان نمونه و پیشکسوتان منتخب صنعت بیمه کشور نیز در پایان این همایش انجام  شد.