به گزارش ماجرا نیوز، غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل بانک سینا با اشاره به نقش مؤثر حوزه فناوری اطلاعات در پیشبرد اهداف بانک در مسیر توسعه بانکداری دیجیتال گفت: حوزه انفورماتیک باید با نگاهی ساختاریافته و بهرهگیری از ظرفیتهای بانکداری نوین، در جهت تحقق بهینه اهداف راهبردی بانک نقش مؤثری ایفا کند.
وی حوزه فناوری اطلاعات را لوکوموتیو کشنده بانک دانست و گفت: مدیریت صحیح و هوشمندسازی طرحهای عملیاتی در حوزه فناوری، منجر به ایجاد همافزایی و تحولی بزرگ در توسعه خطوط کسبوکار بانک سینا میشود که این هوشمندسازی هماکنون در دستور کار قرار گرفته است.
فتحعلی افزود: بانک سینا با گرایش به سمت بانکداری دیجیتال، با در نظر گرفتن ذائقه و انتظارات مشتریان و با استفاده از ابزارهای جدید، به دنبال اجرای مدل جدید کسبوکار بانکداری مبتنی بر تکنولوژی روز است.
مدیرعامل بانک سینا ایجاد فرایندهای ساختاریافته در حوزه فناوری را ضروری برشمرد و ضمن تأکید بر فضای رقابتی در شبکه بانکی، خواستار کمک به تبدیل سریع ایده به محصول شد.
به گفته فتحعلی، برای پیشرو بودن در نظام بانکی، باید از ساختاری بهره برد که منجر به طراحی محصولات جدید شود و تمام کانالها و فرایندها به سمت دیجیتالی شدن پیش روند.
مدیرعامل بانک سینا نقش آموزش نیروی انسانی را در پیشبرد اهداف بانک مهم تلقی کرد و خاطرنشان ساخت: برای ایجاد تحول از طریق بانکداری دیجیتال، باید به اصلاح ساختارها و همچنین آموزش نیرویانسانی توجه ویژهای داشت تا از این طریق، زمینه تحقق اهداف ترسیمشده در حوزه بانکداری پلتفرمی فراهم شود.
وی از «حوزه پرداخت» به عنوان یکی دیگر از راهبردهای توسعه بانکداری دیجیتال نام برد و گفت: بانک سینا تلاش مضاعفی دارد تا با استفاده از ظرفیت بانکداری دیجیتال، سطح بهرهوری را افزایش دهد و خدمات مورد نیاز گروههای مشتریان را در قالب شخصیسازیشده در سرزمین هوشمند سینا ارائه کند.
به گفته فتحعلی، با انجام کلیه عملیات مربوط به بانکداری خرد و اجتماعی در قالب پلتفرمهای بانکداری دیجیتال در آینده نزدیک، هزینه قیمت تمامشده پول نیز در این بانک کاهش مییابد. گفتنی است همایش سالانه انفورماتیک مناطق بانک سینا از ۱۴ تا ۱۶ آذرماه سال جاری در شهر تهران در حال برگزاری است.
در حاشیه این همایش، از دوایر انفورماتیک برتر مناطق تقدیر شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مسعود وکیلینیا، مدیرعامل هلدینگ ارتباط فردا، همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت را یکی از مهمترین رویدادها در حوزه فناوریهای مالی و بانکی در کشور خواند و گفت: اغلب شرکتها و مؤسسات فعال در عرصه مالی کشور در این همایش حضور پیدا میکنند.
بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی، معاملات بازار ارز تجاری از روز گذشته آغاز شد و یک ماه پس از ابلاغ آن، لازمالاجرا است؛ بنابراین با ایجاد بسترهای لازم برای معاملات ارز تجاری و گشایش رسمی تالار ارز توافقی از سوی بانک مرکزی و مرکز مبادله ایران، تحقق نظام پرداخت رسمی ارز در کشور، بیش از هر زمان دیگری، ممکن است.
پس از چند روز مذاكرات فشرده و پيگيري كانون عالي كارگران بازنشسته تامين اجتماعي كشور قراداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تامین اجتماعی با شركت آتیه سازان حافظ منعقد شد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: کمیسیون تلفیق ۱۲ هزار میلیارد تومان به عنوان حق بیمه محصولات کشاورزی و حق بیمه دولت به این صندوق ۱۲ را تصویب کرد که این منابع کمک بسیار بزرگی به بخش کشاورزی خواهد کرد.