به گزارش ماجرانیوز، میرسامان پیشوایی امروز (چهارشنبه، ۲۲ آذر ماه) در کمیته بهرهوری شرکت گاز خراسان شمالی، اظهار کرد: موضوع بهرهوری در کشور ما جای تأمل دارد و آمارهای جهانی از جایگاه نامناسب ما حکایت دارند. ایران در سال ۲۰۲۲ در حوزه شدت مصرف انرژی در رتبه آخر دنیا قرار داشت.
وی ادامه داد: این جایگاه به این معناست که نسبت کل انرژی مصرفی به تولید ناخالص داخلی وضعیت مناسبی ندارد و باید به سمت اصلاح شدت مصرف حرکت کنیم.
پیشوایی بیان کرد: موضوع، زمانی نگرانکنندهتر میشود که میبینیم نهتنها در شدت مصرف جایگاه آخر دنیا را داریم، بلکه در زمینه متوسط مصرف که در دنیا رو به کاهش است، متوسط مصرف در ایران روندی افزایشی دارد، یعنی وضعیت درحال بدتر شدن است.
رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران تاکید کرد: ایران رتبه نخست یا دوم را در دنیا در منابع هیدروکربنی (ذخایر زیرزمینی نفت خام و گاز طبیعی) دارد؛ اما با ناترازی انرژی روبهرو است که جای تعجب و نگرانی دارد.
وی با تاکید بر اینکه باید قدر نعمتهای الهی را بدانیم، اظهار کرد: یکی از راههای شکر نعمت، استفاده درست از نعمت است، بخصوص انرژی و منابع نفت و گاز که به نوعی میراث آیندگان است. باید به فکر فرزندانمان هم باشیم.
وی گفت: در زمستان، میزان مصرف روزانه گاز در کشور به حدود ۷۵۰ تا ۸۰۰ میلیون مترمکعب میرسد که عدد بسیار بالایی است و تولیدات جدید کشور به سرعت مصرف میشود.
پیشوایی ادامه داد: کل صادرات روزانه گاز روسیه به اروپا ۳۵۰ میلیون مترمکعب است؛ اما ما ۷۵۰ میلیون مترمکعب مصرف داریم و همین موضوع سبب میشود نتوانیم چندان به سمت صادرات حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه رویکرد دولت بهرهوری، رضایت و عدالت است، گفت: رئیس جمهوری همواره در جلسات خود بر حوزه بهرهوری تاکید کرده و نگاه ویژهای به این حوزه داشته است. نگاه دولت این است که اگر اقدامات هدفمندی در حوزه بهرهوری انجام شود، ظرفیت خوبی برای خلق ثروت ایجاد خواهد شد.
رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران با بیان اینکه تحولات زیرساختی خوبی بعد از انقلاب در حوزه برق و گاز رخ داده است، افزود: گرچه در حوزه گازرسانی به دورترین نقاط کشور و روستاها، اقدامات قابل افتخاری انجام شده است، اما در حوزه بهرهوری باید اقدامات زیادی انجام شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شاخص بازار سرمایه در هفتمین رشد خود طی هشت روز کاری اخیر، امروز هم با رشد حدود ۴۶ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۲ هزار واحد رسید و برای اولین بار وارد کانال سه میلیون واحد شد.
بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاستهای کلان اقتصادی و تحقق تکالیف مقرر در ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقاء نظام مالی کشور، در سال ۱۴۰۳ گامی بلند در مسیر شفافسازی، چابکسازی و افزایش بهرهوری داراییهای خود برداشت و موفق شد با برگزاری ۹۷ دوره مزایده در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت، تمامی اموال تملیکی و مازاد قابل واگذاری خود را عرضه کند.
بیمه کوثر در مجمع عمومی فوقالعاده 30 فروردین، سرمایه ثبتی خود را به 40 هزار میلیارد ریال افزایش میدهد.
در جدیدترین ارزیابی انجامشده از سوی کارگروه بهرهوری شرکتهای دولتی، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موفق شد در جمع دستگاههایی قرار گیرد که عملکرد مطلوبی در حوزه بهرهوری داشتهاند.