به گزارش ماجرانیوز، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی بانک جهانی در مورد درآمد سرانه ملی ۱۲۳ کشور دنیا نشان می دهد ایران در میانه جدول رده بندی کشورهای دنیا از این نظر قرار گرفته است.
این نهاد بین المللی درآمد سرانه ملی ایران در سال ۲۰۲۲ را ۵۴۹۹ دلار محاسبه کرده و ایران را از این نظر در جایگاه ۶۱ قرار داده است. بر این اساس درآمد سرانه ملی ایران در این سال از ۶۰ کشور جهان کمتر و بیشتر از ۶۲ کشور جهان بوده است.
درآمد سرانه ملی ایرانی ها در این سال با افزایش ۱۵۶ دلاری معادل ۳ درصد نسبت به سال قبل از آن مواجه شده است. در سال ۲۰۲۱ رقم درآمد سرانه ملی ایرانی ها ۵۳۴۳ دلار اعلام شده بود.
بر اساس این گزارش برمودا بیشترین درآمد سرانه ملی را در سال ۲۰۲۲ داشته است. درآمد سرانه ملی این کشور بیش از ۱۰۹ هزار دلار بوده و سوئیس با ۸۶ هزار دلار در رتبه دوم و لوکزامبورگ با ۷۴ هزار دلار در رتبه سوم از این نظر قرار گرفته اند.
کشور آفریقایی بروندی با درآمد سرانه ملی ۲۶۳ دلاری در انتهای جدول رده بندی جهانی از این نظر قرار گرفته است.
برخی کشورها که درآمد سرانه ملی کمتری از ایران در این سال داشته اند عبارتند از: ارمنستان با ۴۹۰۹ دلار، مصر با ۴۰۴۳ دلار، الجزایر با ۳۸۹۴ دلار، تونس با ۳۷۹۶ دلار، هند با ۲۰۴۷ دلار، اوکراین با ۲۱۶۱ دلار و پاکستان با ۱۶۷۱ دلار.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون فناوری اطلاعات بانک کارآفرین با اشاره به اینکه بانک کارآفرین حامی چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامهنویسی دانش آموزی "کیدکدشریف۲۰۲۵" است، این حضور را مقدمهای بر حضور بانک کارآفرین در حمایت از نوجوانان و استعدادهای دیجیتال خواند و گفت: بستههای تشویقی و حمایتی ویژه برای شرکتکنندگان برتر چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامه نویسی دانش آموزی طراحی شده است که شامل دسترسی به منابع فناوری، مشاوره مسیر شغلی، جذب استعدادهای برتر و حمایت از ایدههای نوآورانه در مراحل اولیه خواهد بود.
مشاور عالی و مدیرکل حوزه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت مطالبات درمانی بازنشستگان در سال ۱۴۰۳، تا پایان اردیبهشتماه خبر داد و گفت: با تدابیر اتخاذ شده، پرداخت کسورات بازنشستگان به مراکز طرف قرارداد به زیر یک ماه خواهد رسید و هزینههای بیماران خاص نیز با کمترین فاصله زمانی پرداخت میشود.
سازمان بورس و اوراق بهادار پس از بررسی مدارک و مستندات ارائه شده از سوی بیمه اتکایی ایران معین، مجوز افزایش سرمایه 84 درصدی این شرکت را صادر کرد.
بانک صادرات ایران در سال 1403 با اختصاص بیش از 58 هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه، بیش از 69000 فقره وام فرزندآوری پرداخت کرد.