به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ماجرانیوز، در دیدار و گفتوگوهای آندری ساوینیخ رئیس کمیسیون بین الملل مجلس ملی بلاروس و رئیس بلاروسی گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس با مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه کشورمان، آخرین وضعیت مناسبات دو و چند جانبه بین ایران و بلاروس بویژه روند همکاریهای رو به رشد […]
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ماجرانیوز، در دیدار و گفتوگوهای آندری ساوینیخ رئیس کمیسیون بین الملل مجلس ملی بلاروس و رئیس بلاروسی گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس با مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه کشورمان، آخرین وضعیت مناسبات دو و چند جانبه بین ایران و بلاروس بویژه روند همکاریهای رو به رشد اقتصادی دو کشور و راهکارهای گسترش و تعمیق آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
آندری ساوینیخ با تاکید بر نقش و جایگاه ایران در منطقه، اظهار داشت: ایران با دارا بودن موقعیت ژئوپلتیک بسیار مهم، یکی از شرکای مهم بلاروس در منطقه است.
وی با اشاره به همکاری های اقتصادی در دست توسعه بخصوص تقویت مناسبات تزانزیتی دوجانبه و فعالتر کردن کریدور اقتصادی شمال و جنوب از طریق خاک ایران، و نیز اقتصادهای مکمل صنعتی و کشاورزی ایران و بلاروس، بر حمایت پارلمانهای دو کشور از طرح های اقتصادی دولتی و بخش خصوصی بین ایران و بلاروس تاکید کرد.
مهدی صفری نیز با اشاره به مناسبات دو کشور در زمینه کشاورزی، ترانزیت کالاهای تولیدی بلاروسی از طریق بنادر ایران، مسیرهای ریلی و جاده ای ایران به مقصد کشورهای ثالث، تبادل فناوریهای نوین، تولید مشترک محصولات مختلف صنعتی، دارویی، پزشکی و…، بر ضرورت اقدامات عملی برای توسعه همکاری های اقتصادی دو طرف تاکید کرد.
معاون دیپلماسی اقتصادی کشورمان با یادآوری برگزاری قریب الوقوع پانزدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و بلاروس، این رویدارد را نقطه عطفی در همکاری های دو کشور بخصوص در شرایط جدید منطقه، و عاملی بسیار مهم در راستای افزایش سطح مناسبات اقتصادی ایران و بلاروس عنوان کرد.
صفری دارا بودن جنبه های عملیاتی و اجرایی کمیسیون پانزدهم را در رفع موانع موجود در روابط اقتصادی دوکشور یادآور شد.
شایان ذکر است که آندری ساوینیخ در رأس هیاتی پارلمانی در سفر دو روزه خود به ایران، طی دیدار با مقامات مختلف قوه مقننه و اجرایی کشورمان، به بررسی و تبادل نظر پیرامون وضعیت روابط دو جانبه ایران و بلاروس پرداخت.
شورای عالی بیمه در جلسه امروز خود با هدف بهبود فضای کسب و کار و کاهش مداخله در بنگاهداری مؤسسات بیمه و همچنین رعایت حقوق مالکیت و حاکمیت شرکتی؛ پس از بحث و بررسی در خصوص مبانی، تجربیات جهانی و چالشهای موضوع صلاحیتهای ادارهکنندگان موسسات بیمه؛ اعمال شرط سنّی برای مدیران ارشد شرکتهای بیمه موضوع آییننامه احراز صلاحیت حرفهای کارکنان کلیدی و عملیاتی مؤسسات بیمه را مورد بازنگری قرار داد
طی دیدار لیلی نیاکان سرپرست پژوهشکده بیمه با ایمان ارسطو مدیرعامل شرکت شبکه نوآفرینی سرآمد (پلنت)، ضمن بازدید از فضای کار اشتراکی و ظرفیتهای کارخانه نوآوری پلنت، زمینههای همکاری مشترک دو مجموعه در حوزه فناوریهای نوین بیمه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به همت مدیریت سرمایه انسانی، شرکت بیمه پاسارگاد در هفتمین جایزه بین المللی مدیریت دانشی (KM4D) با رویکرد «نوآوری و پایداری سازمانی» موفق به دریافت گواهینامه چهار ستاره شد.
کدال در گزارش ۶ ماهه نشان داد بانک ملت با رشد ۲۵درصدی سپردههای ریالی، ۳۷درصدی درآمدهای کارمزدی، ۲۱ درصدی درآمد تسهیلات، ۲۷ درصدی مانده ضمانت نامه ها، ۱۸ درصدی مانده اعتبارات اسنادی (LC)، ۶درصدی خالص مصارف ریالی و ۵.۳درصدی سپرده های غیرهزینهزا، نمرات درخشانی را در کارنامه ۶ ماهه اول ۱۴۰۳ ثبت کرده است.
دیدگاه بسته شده است.