به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) نمایشگاه عکس «سینما و محرم» در موزه سینما برگزار میشود. در این نمایشگاه پوستر و عکسهایی از فیلمهای «روز واقعه» ساخته شهرام اسدی، «سفیر» ساخته فریبرز صالح، «افق» و «پرواز در شب» ساخته زنده یاد رسول ملاقلی پور، «شب […]
به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) نمایشگاه عکس «سینما و محرم» در موزه سینما برگزار میشود.
در این نمایشگاه پوستر و عکسهایی از فیلمهای «روز واقعه» ساخته شهرام اسدی، «سفیر» ساخته فریبرز صالح، «افق» و «پرواز در شب» ساخته زنده یاد رسول ملاقلی پور، «شب دهم» ساخته جمال شورجه، «سینه سرخ» ساخته پرویز شیخ طادی، «رستاخیر» ساخته احمدرضا درویش، «عصر روز دهم» ساخته مجتبی راعی، «کربلا جغرافیای یک تاریخ» ساخته داریوش یاری، «ناسور» ساخته کیانوش دالوند، «من و زیبا» ساخته فریدون حسن پور، «دلشکسته» ساخته علی روئین تن، «هیهات» ساخته هادی نائیجی، دانش اقباشاوی، روح الله حجازی، هادی مقدم دوست، «بالهای سپید» ساخته مهدی و ناصر هاشمی به نمایش گذاشته خواهد شد.
این نمایشگاه از اول محرم به مدت یک ماه هر روز از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۰:۰۰ شب در محوطه باز موزه سینما پذیرای بازدیدکنندگان است.
همچنین از اول تا نوزدهم محرم فیلمهایی همچون: روز واقعه، هیهات، پرواز در شب، افق، کربلا جغرافیای یک تاریخ، عصر روز دهم، ناسور، من و زیبا، سینه سرخ، بالهای سپید نیز به ترتیب هر شب ساعت ۲۰:۰۰ در موزه سینما نمایش داده خواهد شد.
این فیلمها توسط فیلمخانه ملی، بنیاد سینمایی فارابی، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، حوزه هنری و سازمان هنری رسانهای اوج برای نمایش در اختیار موزه سینما قرار داده شده است.
نمایش فیلمها برای عموم آزاد و رایگان است.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.