به گزارش ماجرانیوز به نقل از نوبیتکس، مارکوس تیلن (Markus Thielen)، بنیانگذار پلتفرم «۱۰x Research»، اعلام کرده است: با توجه به اینکه اندیکاتورهای تغییر روند نشان میدهند بیت کوین به کف خود رسیده است، باید روی معامله لانگ (خرید) تمرکز کنیم. از نظر مدیریت ریسک اگر بیت کوین به بالای ۴۳٬۰۰۰ دلار برسد، باید دوباره وارد پوزیشن لانگ شویم.
تیلن برای تحلیل بیت کوین از نظریه موج الیوت استفاده کرده که فرض میکند قیمتها به جای الگوهای ساده بر اساس امواج حرکت میکنند و با توجه به موجهای تکراری میتوان روند آتی آنها را پیشبینی کرد.
طبق این تئوری، روندها در پنج موج حرکت میکنند که از بین آنها امواج ۱ و ۳ و ۵ امواج پیشرو و اولیه هستند و بقیه امواج، بازگشتی محسوب میشود. در امواج بازگشتی روند متوقف میشود.
طبق گفتههای تیلن، بیت کوین از اوایل سال گذشته در یک الگوی صعودی ۵ موجی قرار دارد و با اصلاح خود به ۳۸٬۵۰۰ دلار (از سقف ۴۹٬۰۰۰ دلار) موج ۴ خود را تکمیل کرده است. در حال حاضر هم در موج ۵ بیت کوین آغاز شده و قیمت آن ممکن است به بالای ۵۰٬۰۰۰ دلار برسد. تیلن ادامه داد: طبق امواج الیوت، اصلاح بیت کوین تا ۳۸٬۵۲۲ دلار موج ۴ را تکمیل کرده و با آغاز موج ۵ قیمت آن احتمالاً تا انتهای سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به ۵۲٬۶۷۱ دلار میرسد.
این پیشبینی با کاهش فشار صندوق GBTC شرکت گریاسکیل (Grayscale) تطابق دارد. شایان ذکر است که فشار فروش GBTC بعد از تبدیل آن به یک صندوق قابلمعامله در بورس (ETF) اسپات تا حد زیادی مسئول اصلی اصلاح بیت کوین بود. تیلن تاکید کرد: عواملی مثل کاهش فشار فروش GBTC و تاثیر آن بر بیت کوین، رشد بازار سهام و آغاز تبلیغات ETFهای BTC در گوگل میتواند به رشد قیمت این ارز دیجیتال کمک کند.
قیمت بیت کوین در حال حاضر در محدوده ۴۲٬۰۰۰ دلار قرار دارد و در ۲۴ ساعت گذشته ۰.۷ درصد کاهش یافته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بانک ملت در راستای تکمیل سبد محصولات خود، طرح گردونه را مبتنی بر قرعه کشی و بر اساس مانده حساب طراحی و ارائه کرد.
بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته آخر آبان ماه، با افزایش ۰.۶ درصدی به بالاترین میزان خود از ابتدای سال جاری تا امروز رسید.
مجمع عمومی فوقالعاده و مجمع عمومی عادی بطور فوقالعادهٔ شرکت معدنی و صنعتی چادرملو سهامیعام عصر روز چهارشنبه ۳۰ آبان با حضور ۸۱ درصد از سهامداران این شرکت در سالن مجتمع فرهنگی تلاش برگزار گردید.
بانک کشاورزی در هشت ماهه نخست سال 1403 با پرداخت بالغ بر 19 هزار میلیارد ریال تسهیلات کشت گلخانه ای، نقش موثری در مدیریت چالش های اقلیمی و کنترل خرد اقلیم در جهت افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی کشور داشته است.