به گزارش ماجرانیوز به نقل از نوبیتکس، مارکوس تیلن (Markus Thielen)، بنیانگذار پلتفرم «۱۰x Research»، اعلام کرده است: با توجه به اینکه اندیکاتورهای تغییر روند نشان میدهند بیت کوین به کف خود رسیده است، باید روی معامله لانگ (خرید) تمرکز کنیم. از نظر مدیریت ریسک اگر بیت کوین به بالای ۴۳٬۰۰۰ دلار برسد، باید دوباره وارد پوزیشن لانگ شویم.
تیلن برای تحلیل بیت کوین از نظریه موج الیوت استفاده کرده که فرض میکند قیمتها به جای الگوهای ساده بر اساس امواج حرکت میکنند و با توجه به موجهای تکراری میتوان روند آتی آنها را پیشبینی کرد.
طبق این تئوری، روندها در پنج موج حرکت میکنند که از بین آنها امواج ۱ و ۳ و ۵ امواج پیشرو و اولیه هستند و بقیه امواج، بازگشتی محسوب میشود. در امواج بازگشتی روند متوقف میشود.
طبق گفتههای تیلن، بیت کوین از اوایل سال گذشته در یک الگوی صعودی ۵ موجی قرار دارد و با اصلاح خود به ۳۸٬۵۰۰ دلار (از سقف ۴۹٬۰۰۰ دلار) موج ۴ خود را تکمیل کرده است. در حال حاضر هم در موج ۵ بیت کوین آغاز شده و قیمت آن ممکن است به بالای ۵۰٬۰۰۰ دلار برسد. تیلن ادامه داد: طبق امواج الیوت، اصلاح بیت کوین تا ۳۸٬۵۲۲ دلار موج ۴ را تکمیل کرده و با آغاز موج ۵ قیمت آن احتمالاً تا انتهای سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به ۵۲٬۶۷۱ دلار میرسد.
این پیشبینی با کاهش فشار صندوق GBTC شرکت گریاسکیل (Grayscale) تطابق دارد. شایان ذکر است که فشار فروش GBTC بعد از تبدیل آن به یک صندوق قابلمعامله در بورس (ETF) اسپات تا حد زیادی مسئول اصلی اصلاح بیت کوین بود. تیلن تاکید کرد: عواملی مثل کاهش فشار فروش GBTC و تاثیر آن بر بیت کوین، رشد بازار سهام و آغاز تبلیغات ETFهای BTC در گوگل میتواند به رشد قیمت این ارز دیجیتال کمک کند.
قیمت بیت کوین در حال حاضر در محدوده ۴۲٬۰۰۰ دلار قرار دارد و در ۲۴ ساعت گذشته ۰.۷ درصد کاهش یافته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مراسم آغاز به کار صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با حضور دکتر اسماعیل للـهگانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران برگزار شد.
۵۶درصد افتتاح حسابها و ۶۳درصد وامهای پرداخت شده بانک قرضالحسنه مهر ایران در سال ۱۴۰۳ بهصورت غیرحضوری بوده است.
بانک پاسارگاد با معرفی «پادچک»، گامی نوین در مسیر تحول بانکداری دیجیتال کشور برداشته و بار دیگر بر تعهد خود به نوآوری و خلق ارزش در ارائه خدمات مالی تأکید کرده است.
سال گذشته، سالی وحشتناک از نظر امنیت سایبری بود و تقریبا اطلاعات تمامی بانکهای دولتی، غیردولتی، موسسات مالی و اعتباری و حتی نئوبانکها توسط هکرها ربوده و بعضا در دارک وب و فضای مجازی منتشر شد؛ موضوعی که اعتماد مشتریان را از بین برد و حالا تنها باید نظارهگر فروش اطلاعات محرمانه خود در فضای مجازی باشند.