به گزارش ماجرانیوز، بهای جهانی هر اونس طلا با ۰.۲ درصد افزایش به ۲۰۱۷ دلار و ۷۷ سنت رسید. طلا هفته گذشته ۰.۵ درصد کاهش یافت. هر اونس طلای آمریکا با ۰.۳ درصد افزایش به ۲۰۲۹ دلار و ۸۰ سنت رسید.
شاخص دلار آمریکا ۰.۱ درصد کاهش یافت و شمش با قیمت دلار را برای خریداران خارجی مقرون به صرفهتر کرد. هفته گذشته، پس از اینکه دادهها نشان داد قیمتهای مصرفکننده در ماه گذشته بیش از حد انتظار افزایش یافته است، شمش به پایینترین حد دو ماهه سقوط کرد اما پس از کاهش بیش از حد انتظار خردهفروشی ایالاتمتحده در ژانویه، بخشی از ضرر خود را در اواخر هفته جبران کرد.
رافائل بوستیک، رئیس بانک فدرال رزرو آتلانتا اظهارکرد به دادههای بیشتری نیاز دارد تا متقاعد شود که فشارهای تورمی واقعاً در حال کاهش است اما آماده است تا در چند ماه آینده نرخهای بهره را کاهش دهد. آستن گولسبی، رئیس فدرال رزرو شیکاگو، نسبت به به تعویق انداختن کاهش نرخبهره برای مدتطولانی هشدار داد، حتی پس از آن که دادهها نشان داد قیمت مصرفکننده بیش از حد انتظار در ژانویه افزایش یافته است.
طبق گزارش رویترز، معاملهگران انتظارات خود را از کاهش نرخ بهره آمریکا از مارس تا ژوئن عقب انداختهاند. بر اساس گزارش، بازارها در حال حاضر ۷۷ درصد احتمال کاهش در ماه ژوئن را دارند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، پلاتین با ۰.۲ درصد کاهش به ۹۰۴.۲۷ دلار در هر اونس و پالادیوم ۱.۲ درصد افزایش یافت و به ۹۶۰ دلار و ۷۶ سنت آمریکا رسید، در حالی که نقره با ۰.۲ درصد کاهش به ۲۳.۳۵ دلار در هر اونس رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
جلسۀ معارفه مدیرعامل جدید اتکایی ایرانیان روز دوشنبه 19 شهریور 403 با حضور اعضای هیئت مدیره و مدیران اجرایی شرکت برگزار گردید.
قیمت جهانی طلا امروز سهشنبه (۱۰ سپتامبر) ثابت ماند زیرا فعالان بازار بر ارقام تورم ماه اگوست برای اشاره به کاهش احتمالی نرخهای بهره فدرال رزرو در این ماه تمرکز کردند.
در شرایطی که بازار سرمایه روز گذشته و پس از دو روز افت با رشد مواجه شده بود، امروز مجدداً قرمز پوش شد و شاخص کل با کاهش ۷۷۴۸ واحد به رقم دو میلیون و ۸۸ هزار واحد رسید.
عضو شورای عالی بیمه با تاکید بر بهکارگیری نیروهای صاحب تجربه، نخبه و حرفهای در پستهای تخصصی صنعت بیمه بهعنوان مهمترین عنصر اثرگذار بر تحقق اهداف کلان و استراتژیک این صنعت، اشتغال به خدمت افراد غیرمتخصص و بدون تجربه در مشاغل مدیریتی را مغایر با ضرورت چابکسازی این صنعت مهم و مهارتمحور دانست و آن را از جمله دلایل پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در کشور خواند.