به گزارش ماجرانیوز، ایگور سچین، مدیرعامل روسنفت، در افتتاحیه ششمین انجمن تجاری انرژی روسیه-چین که بیست و سوم ژوئیه در مسکو برگزار شد، گفت:سال گذشته، حجم تجارت بین روسیه و چین ۲۶ درصد افزایش یافت و به ۲۴۰ میلیارد دلار رسید که بهطور قابل توجهی از هدف ۲۰۰ میلیارد دلاری بیشتر بود. صادرات سوختهای معدنی روسیه به چین ۹۵ میلیارد دلار از این تجارت را تشکیل داد.
سچین اظهار داشت:مقیاس همکاریهای روسیه و چین در عرضه نفت در اوراسیا بینظیر است. سال گذشته، روسیه ۱۰۷ میلیون تن نفت به چین صادر کرد و چین ۳۴ میلیارد متر مکعب گاز طبیعی و بیش از ۱۰۰ میلیون تن زغالسنگ از روسیه وارد کرد.
او تاکید کرد: همکاری بین روسیه و چین تحت فشار خارجی بیسابقهای در حال توسعه است. کشورهای غربی اثربخشی فشار خود بر اقتصادهای روسیه و چین را بیش از حد ارزیابی کردهاند، اما روسیه با موفقیت این چالشها را پشت سر گذاشته و تطبیقپذیری خود را در میان تحریمهای بیسابقه غرب نشان داده است.
ایگور سچین با بیان اینکه سازماندهی مجدد مسیرهای لجستیکی به بازارهای آسیا و اقیانوسیه و صادرات پایدار نفت برای پایداری اقتصاد روسیه بسیار مهم بوده است، افزود: رشد اقتصادی چین به معنای افزایش نیاز این کشور به تأمین انرژی مطمئن و ایمن است و شرکتهای روسی آمادهاند به مسئله امنیت انرژی و مصرف انرژی چین کمک کنند.
مدیرعامل روسنفت گفت: مرحله بعدی در توسعه روابط روسیه با چین باید بر تقویت همکاریها در کل زنجیرهی ارزش در زمینه انرژی و زمینههای مرتبط، از جمله توسعه فناوریهای پیشرفته، ماشینسازی، کشتیسازی مدرن، تأمین تجهیزات صنعتی، انرژی جایگزین، کاهش انتشار گازها و تحقیقات و توسعه متمرکز باشد.
ایگور سچین بر ایمنی، امنیت و قابلیت اطمینان عرضه نفت و سایر منابع انرژی روسیه به چین تأکید کرد و افزود: در طول دو و نیم سال گذشته، روسیه بهطور قابل توجهی صادرات نفت خود به چین را افزایش داده و این امکان را فراهم کرده تا به تأمینکننده اصلی نفت این کشور تبدیل شود و از عربستان سعودی پیشی بگیرد.
به گفته ایگور سچین، سرمایهگذاریهای مستقیم چین در انرژی و صنایع مرتبط با روسیه میتواند اثر همافزایی قابل توجهی ایجاد کند، زیرا روسیه یکی از معدود کشورهایی است که بهطور مداوم در توسعه انرژی سنتی سرمایهگذاری میکند و چین در چند سال گذشته از یک واردکننده به یک صادرکننده سرمایه تبدیل شده است.
ایگور سچین در سخنرانی خود در این انجمن همچنین تاکید کرد: تغییرات کنونی در اقتصاد و سیاست جهانی، به کاهش نقش دلار آمریکا در تجارت جهانی منجر میشود و باید برای ایجاد زیرساختهایی به منظور افزایش تجارت با ارزهای ملی برنامهریزی کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
با موافقت گمرک جمهوری اسلامی ایران، رویه گمرکی ترخیص مشتقات نفتی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد به اجرا درآمد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی، از تداوم خدمات بانکی، بیمهای و گمرکی در جریان جنگ اخیر خبر داد و اعلام کرد که وزارت اقتصاد با تقویت سرورهای مالیاتی و گمرکی، تخلیه انبارهای کالاهای ارزشمند و برنامهریزی برای ایجاد صندوق بیمه جبران خسارت، اقدامات گستردهای برای حمایت از مردم، اصناف و بازارهای مالی در دستور کار دارد
پرتوافکنان عضو هیأت مدیره بانک سپه از برقراری مجدد ارائه خدمات حضوری این بانک خبر داد.
بهنام فیضآبادی، مدیر رتبهبندی شرکتهای برتر ایران IMI-100 از آغاز رتبهبندی 500 شرکت برتر ایران در سال 1404 خبر داد و گفت: 500 شرکت برتر ایران در روز 6 بهمن 1404 اعلام میشوند.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.