به گزارش ماجرانیوز، بر اساس ارزیابیهای آژانس بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر، ظرفیت فتوولتائیک آلمان در سال ۲۰۲۲ چیزی در حدود ۶۷ گیگاوات بود که این کشور را به کشوری با بیشترین پتانسیل انرژی خورشیدی تبدیل کرد. ظرفیت فتوولتائیک آلمان بین سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۲۲ میانگین رشد سالانه حدود شش درصد را نشان داد. بیشترین رشد در […]
به گزارش ماجرانیوز، بر اساس ارزیابیهای آژانس بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر، ظرفیت فتوولتائیک آلمان در سال ۲۰۲۲ چیزی در حدود ۶۷ گیگاوات بود که این کشور را به کشوری با بیشترین پتانسیل انرژی خورشیدی تبدیل کرد.
ظرفیت فتوولتائیک آلمان بین سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۲۲ میانگین رشد سالانه حدود شش درصد را نشان داد. بیشترین رشد در این سالها مربوط به کشور لهستان است که از سال ۲۰۱۳ تاکنون توانسته ظرفیت خود را ۱۳۷ درصد در سال افزایش دهد. هلند با میانگین سالانه ۴۰درصد رشد رتبه دوم را داراست و بریتانیا با حدود ۱۷درصد در رتبه سوم قرار دارد.
در سطح جهانی، ظرفیت سیستمهای فتوولتائیک نصب شده و متصل به شبکه برق در سال ۲۰۲۲ حدود یک تراوات بوده که معادل حدود یک سوم ظرفیت تمام انرژیهای تجدیدپذیر یا به عبارت دیگر حدود ۱۲درصد از کل ظرفیت تولید برق است. چین در سال ۲۰۲۲ حدود یک سوم ظرفیت انرژیهای تجدیدپذیر و حدود ۵۷ درصد از ظرفیت انرژی خورشیدی جهانی را از آن خود کرده است. علاوه بر کشور چین، آمریکا، ژاپن و هند از جمله کشورهایی هستند که بالاترین ظرفیت فتوولتائیک را در خارج از اروپا دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
زیما، پلتفرم تخصصی تأمین مالی جمعی (کرادفاندینگ) است که با مجوز فرابورس و تحت نظارت کارگزاری بانک صادرات، تجربهای شفاف و حرفهای را برای تأمین مالی ارائه میدهد.
با حکم رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، سیدبیوک موسوی به سمت دستیار امور اجتماعی و سهام عدالت رئیس سازمان منصوب شد.
سخنگوی شورای نگهبان از تأیید لایحه اجازه افزایش سهمیه دولت جمهوری اسلامی ایران در صندوق بینالمللی پول در این شورا خبر داد.
با اتمام زمان بیمه تکمیلی بازنشستکان تامین اجتماعی در تاریخ ۳۰ آبانماه، هنوز سرانه و نحوه بیمه تکمیلی جدید از سوی سازمان تامین اجتماعی اعلام نشده است.