به گزارش ماجرانیوز، پرداخت وامهای حمایتی از محل منابع قرضالحسنه و تسهیلات از محل منابع عادی این بانک در بخشهای مختلف اقتصاد مقاومتی در سه ماه ابتدای سال ۱۴۰۳ با سرعت بیشتری ادامه یافت و مجموع تعداد این پرداختها به ۸۰ هزار و ۲۰۰ فقره رسید و بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد ریال توسط بانک به آن تخصیص یافت.
بنابراین گزارش، عملکرد وامهای قرضالحسنه بانک صادرات ایران در فصل بهار سال جاری نشان از پرداخت ۵۴ هزار و ۷۶۲ فقره انواع وامهای قرضالحسنه به ارزش ۸۳ هزار و ۴۹۷ میلیارد ریال دارد. علاوه بر این۲۵ هزار و ۴۳۷ فقره تسهیلات تکلیفی از محل منابع عادی به ارزش ۳۶ هزار و ۷۲۱ میلیارد ریال به متقاضیان در قالب اقدام ملی مسکن، ودیعه مسکن اقدام ملی، مسکن روستایی و مسکن ایثارگران به معرفیشدگان پرداخت شده که درمجموع ۸۰ هزار و ۲۰۰ فقره تسهیلات حمایتی به ارزش بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد ریال به واجدان شرایط پرداخت شده است.
پرداخت انواع وام قرضالحسنه در بخشهای ازدواج و تهیه جهیزیه، فرزندآوری، مشاغل خانگی، ودیعه مسکن، درمان، ستاد دیه و سایر وامهای ضروری و همچنین مشارکت در بهسازی و نوسازی مسکن روستایی، مشارکت مدنی در نهضت ملی مسکن، ودیعه مسکن اقدام ملی مسکن، ساخت و خرید مسکن ایثارگران، از دیگر اقدامات بانک در راستای پرداخت تسهیلات تکلیفی و حمایتی در مدت یاد شده بوده است.
توجه و اهتمام بانک صادرات ایران به عنوان یک بانک مردمی و بازوی عملیاتی در طرحهای کلان دولت موجب همراهی بانک در پرداخت تسهیلات حمایت و تکلیفی به ویژه وامهای قرضالحسنه بوده و در برخی سرفصلها از جمله وام ازدواج به مراتب بیش از تکالیف قانونی پرداخت شده است
این مطلب بدون برچسب می باشد.
جلسۀ معارفه مدیرعامل جدید اتکایی ایرانیان روز دوشنبه 19 شهریور 403 با حضور اعضای هیئت مدیره و مدیران اجرایی شرکت برگزار گردید.
قیمت جهانی طلا امروز سهشنبه (۱۰ سپتامبر) ثابت ماند زیرا فعالان بازار بر ارقام تورم ماه اگوست برای اشاره به کاهش احتمالی نرخهای بهره فدرال رزرو در این ماه تمرکز کردند.
در شرایطی که بازار سرمایه روز گذشته و پس از دو روز افت با رشد مواجه شده بود، امروز مجدداً قرمز پوش شد و شاخص کل با کاهش ۷۷۴۸ واحد به رقم دو میلیون و ۸۸ هزار واحد رسید.
عضو شورای عالی بیمه با تاکید بر بهکارگیری نیروهای صاحب تجربه، نخبه و حرفهای در پستهای تخصصی صنعت بیمه بهعنوان مهمترین عنصر اثرگذار بر تحقق اهداف کلان و استراتژیک این صنعت، اشتغال به خدمت افراد غیرمتخصص و بدون تجربه در مشاغل مدیریتی را مغایر با ضرورت چابکسازی این صنعت مهم و مهارتمحور دانست و آن را از جمله دلایل پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در کشور خواند.