به گزارش ماجرانیوز، بانک مرکزی در یکسال گذشته با اتخاذ سیاست دیپلماسی فعال ارزی همگام با دولت، بر توسعه روابط با کشورهای دوست و همسایه تمرکز و موفقیتهای خوبی در این زمینه کسب کرد.
نتایج این سیاست با عملکرد بانک مرکزی در ۸ سال دولت یازدهم و دوازدهم قابل قیاس نیست؛ چراکه برنامه دیپلماسی کشور در آن سالها معطل برجام ماند و با خروج آمریکا از برجام، تمام تلاشها نافرجام شد.
محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی با توجه به اهداف تعریف شده و مدون خود در سیاست دیپلماسی ارزی، در سال ۱۴۰۲ سفر به کشورهای مختلف منطقه و دنیا را با نگاه تقویت و توسعه همکاریهای پولی و بانکی آغاز کرد تا بتواند از ظرفیتهای مشترک اقتصادی ایران با کشورهای دوست و همسایه نهایت استفاده را ببرد.
فارغ از تمامی اقدامات بانک مرکزی در روند دیپلماسی ارزی، سفر فرزین به واشنگتن در خرداد ماه سال ۱۴۰۲ و دیدار با مقامهای صندوق بینالمللی پول اهمیت و انعکاس دو چندانی داشت.
بسیاری از کارشناس تأکید میکنند منابع ارزی آزادشده در کنار سایر سیاستهای ارزی بانک مرکزی، مقدمات ثبات نرخ و کنترل بهتر بازار ارز را فراهم خواهد کرد
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مسعود وکیلینیا، مدیرعامل هلدینگ ارتباط فردا، همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت را یکی از مهمترین رویدادها در حوزه فناوریهای مالی و بانکی در کشور خواند و گفت: اغلب شرکتها و مؤسسات فعال در عرصه مالی کشور در این همایش حضور پیدا میکنند.
بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی، معاملات بازار ارز تجاری از روز گذشته آغاز شد و یک ماه پس از ابلاغ آن، لازمالاجرا است؛ بنابراین با ایجاد بسترهای لازم برای معاملات ارز تجاری و گشایش رسمی تالار ارز توافقی از سوی بانک مرکزی و مرکز مبادله ایران، تحقق نظام پرداخت رسمی ارز در کشور، بیش از هر زمان دیگری، ممکن است.
پس از چند روز مذاكرات فشرده و پيگيري كانون عالي كارگران بازنشسته تامين اجتماعي كشور قراداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تامین اجتماعی با شركت آتیه سازان حافظ منعقد شد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: کمیسیون تلفیق ۱۲ هزار میلیارد تومان به عنوان حق بیمه محصولات کشاورزی و حق بیمه دولت به این صندوق ۱۲ را تصویب کرد که این منابع کمک بسیار بزرگی به بخش کشاورزی خواهد کرد.