به گزارش ماجرانیوز، بانک مرکزی در یکسال گذشته با اتخاذ سیاست دیپلماسی فعال ارزی همگام با دولت، بر توسعه روابط با کشورهای دوست و همسایه تمرکز و موفقیتهای خوبی در این زمینه کسب کرد.
نتایج این سیاست با عملکرد بانک مرکزی در ۸ سال دولت یازدهم و دوازدهم قابل قیاس نیست؛ چراکه برنامه دیپلماسی کشور در آن سالها معطل برجام ماند و با خروج آمریکا از برجام، تمام تلاشها نافرجام شد.
محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی با توجه به اهداف تعریف شده و مدون خود در سیاست دیپلماسی ارزی، در سال ۱۴۰۲ سفر به کشورهای مختلف منطقه و دنیا را با نگاه تقویت و توسعه همکاریهای پولی و بانکی آغاز کرد تا بتواند از ظرفیتهای مشترک اقتصادی ایران با کشورهای دوست و همسایه نهایت استفاده را ببرد.
فارغ از تمامی اقدامات بانک مرکزی در روند دیپلماسی ارزی، سفر فرزین به واشنگتن در خرداد ماه سال ۱۴۰۲ و دیدار با مقامهای صندوق بینالمللی پول اهمیت و انعکاس دو چندانی داشت.
بسیاری از کارشناس تأکید میکنند منابع ارزی آزادشده در کنار سایر سیاستهای ارزی بانک مرکزی، مقدمات ثبات نرخ و کنترل بهتر بازار ارز را فراهم خواهد کرد
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شنبه ۲۵ اسفندماه، آخرین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران در سال ۱۴۰۳ با معامله بیش از ۱.۲ تن شمش طلا به پایان رسید و رکورد معاملات شکسته شد.
نرخ حقالوکاله بانک سینا در سال 1404 برای انواع سپردههای سرمایهگذاری در سال مالی 1404 معادل 3 درصد خالص منابع سپردهگذاری اعلام شد.
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، با رشد ۴۲هزار واحدی مواجه شد.
طرح «سپاس کارت معلم» بانک صادرات ایران برای حمایت از معلمان و فرهنگیان، با صدور کارت رفاهی از 25 اسفند ماه آغاز شد.