به گزارش ماجرانیوز، مجمع عمومی فوقالعاده با حضور دارندگان بیش از ۷۷/۱۸ درصد سهام در روز سهشنبه هشتم اسفندماه سال جاری با دستور کار افزایش سرمایه و اصلاح بند مربوطه در اساسنامه با حضور مدیرعامل، اعضای هیئتمدیره، مدیران بانک و نیز نمایندگان وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان حسابرسی، سازمان بورس و اوراق بهادار و… برگزار شد و با رأی اکثریت دارندگان سهام، سرمایه این بانک از حدود ۲۵ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال به ۴۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافت.
براساس این گزارش، ۹۰ درصد این افزایش سرمایه به مبلغ ۱۳ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال از محل «سود انباشته» و ۱۰ درصد آن، معادل یک هزار و ۴۲۹ ملیارد ریال از محل «سود تسعیر ارز» در قالب سایر اندوختهها صورت گرفت و مجموعاً ۱۴ هزار و ۶۱۶ میلیارد ریال به سرمایه بانک سینا اضافه شد.
غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل بانک سینا در جریان برگزاری مجمع عمومیفوقالعاده این بانک با اشاره به الزامات افزایش سرمایه از منظر بانک مرکزی، گفت: در راستای برنامه اصلاح نظام بانکی و تعامل با نظام بانکی بینالمللی و همچنین با توجه به بانکمحور بودن نظام تأمین مالی کشور، نیاز به تقویت منابع سرمایهای شبکه بانکی بسیار محسوس بوده و طبق ضوابط و بخشنامههای بانک مرکزی حداقل نسبت کفایت سرمایه بانکها میبایست هشت درصد و نسبت سرمایه لایه یک به داراییهای موزون به ریسک، ۴/۵ درصد شود.
وی بهبود نسبت کفایت سرمایه، بهبود نسبت خالص داراییهای ثابت به حقوق مالکانه، رعایت مقررات مربوط به اعطای تسهیلات، وضعیت باز ارزی، سرمایهگذاری در اوراق بهادار و… و استفاده از معافیت مالیاتی بند(ه) تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ را از مهمترین دلایل افزایش سرمایه بانک سینا برشمرد.
به گفته فتحعلی، افزایش سرمایه بانک سینا تأثیرات مطلوبی در تداوم روند مثبت اقدامات این بانک خواهد داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
جلسۀ معارفه مدیرعامل جدید اتکایی ایرانیان روز دوشنبه 19 شهریور 403 با حضور اعضای هیئت مدیره و مدیران اجرایی شرکت برگزار گردید.
قیمت جهانی طلا امروز سهشنبه (۱۰ سپتامبر) ثابت ماند زیرا فعالان بازار بر ارقام تورم ماه اگوست برای اشاره به کاهش احتمالی نرخهای بهره فدرال رزرو در این ماه تمرکز کردند.
در شرایطی که بازار سرمایه روز گذشته و پس از دو روز افت با رشد مواجه شده بود، امروز مجدداً قرمز پوش شد و شاخص کل با کاهش ۷۷۴۸ واحد به رقم دو میلیون و ۸۸ هزار واحد رسید.
عضو شورای عالی بیمه با تاکید بر بهکارگیری نیروهای صاحب تجربه، نخبه و حرفهای در پستهای تخصصی صنعت بیمه بهعنوان مهمترین عنصر اثرگذار بر تحقق اهداف کلان و استراتژیک این صنعت، اشتغال به خدمت افراد غیرمتخصص و بدون تجربه در مشاغل مدیریتی را مغایر با ضرورت چابکسازی این صنعت مهم و مهارتمحور دانست و آن را از جمله دلایل پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در کشور خواند.