به گزارش ماجرانیوز، بانک مرکزی در یکسال گذشته با اتخاذ سیاست دیپلماسی فعال ارزی همگام با دولت، بر توسعه روابط با کشورهای دوست و همسایه تمرکز و موفقیتهای خوبی در این زمینه کسب کرد.
نتایج این سیاست با عملکرد بانک مرکزی در ۸ سال دولت یازدهم و دوازدهم قابل قیاس نیست؛ چراکه برنامه دیپلماسی کشور در آن سالها معطل برجام ماند و با خروج آمریکا از برجام، تمام تلاشها نافرجام شد.
محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی با توجه به اهداف تعریف شده و مدون خود در سیاست دیپلماسی ارزی، در سال ۱۴۰۲ سفر به کشورهای مختلف منطقه و دنیا را با نگاه تقویت و توسعه همکاریهای پولی و بانکی آغاز کرد تا بتواند از ظرفیتهای مشترک اقتصادی ایران با کشورهای دوست و همسایه نهایت استفاده را ببرد.
فارغ از تمامی اقدامات بانک مرکزی در روند دیپلماسی ارزی، سفر فرزین به واشنگتن در خرداد ماه سال ۱۴۰۲ و دیدار با مقامهای صندوق بینالمللی پول اهمیت و انعکاس دو چندانی داشت.
بسیاری از کارشناس تأکید میکنند منابع ارزی آزادشده در کنار سایر سیاستهای ارزی بانک مرکزی، مقدمات ثبات نرخ و کنترل بهتر بازار ارز را فراهم خواهد کرد
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بانک ملی ایران در راستای حمایت از بخش تولید و تأمین مالی پروژههای صنعتی، اقدام به انتشار گواهی سپرده مدتدار ویژه سرمایهگذاری (خاص) برای شرکت کیمیا صنایع دالاهو کرده است.
با موافقت گمرک جمهوری اسلامی ایران، رویه گمرکی ترخیص مشتقات نفتی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد به اجرا درآمد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی، از تداوم خدمات بانکی، بیمهای و گمرکی در جریان جنگ اخیر خبر داد و اعلام کرد که وزارت اقتصاد با تقویت سرورهای مالیاتی و گمرکی، تخلیه انبارهای کالاهای ارزشمند و برنامهریزی برای ایجاد صندوق بیمه جبران خسارت، اقدامات گستردهای برای حمایت از مردم، اصناف و بازارهای مالی در دستور کار دارد
پرتوافکنان عضو هیأت مدیره بانک سپه از برقراری مجدد ارائه خدمات حضوری این بانک خبر داد.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.